Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem akar házasságot, sem gyereket?
Igen ismetek 40 es jo pasikat(helyesek fittek folyamat szexelnek vkivel, penz is van. Stb)
Nem akarják elengedni sehogysem a szabadságukat önálloságukat kenyelmüket, vagy a 20 éves énjüket.
Inkább a medence szélén pár táncos csaj, mint 3 gyerek asszonnyal.
Vagy inkább haverok buli pia nők mint otthon egy gügyögő gyerek.
Ja de tudnak szerelmesek is lenni! Hűek monogámak.
Csak a családapává kiváncsi lennék mikor érnének be.
11.voltam
Igen van
A párom
Nem akar semmit
Azon gondolkozom, hogy kilépek ebből a semmiből
#17:
Nekem ezek a protestáló jellegű kampányok mindig olyan gyerekes, hisztis jellemet takarnak, mint aki már 20 évesen anya akar lenni…
#18: Én tényleg megértem, aki nem akar gyereket. Van, akinek nem is való gyerek, és mindenkinek jobb, ha ezt belátja.
De a házassággal nem értem, mi a probléma, miközben azért vannak előnyei, hogyha az egymást szerető két ember összeköti ilyen módon az életét. Ha valaki nagy esküvőt nem akar (ezt is teljesen megértem), akkor elég két tanú előtt aláírni egy papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!