Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon nagyságrendileg mennyi femcel lehet?
Tehát leegyszerűsítve az incel lány verziója. Százas, ezres, vagy tízezres lehet a számuk az országban? És Ti ismertek femcelt?
Én ismerek egy női incelt. Mondjuk én férfiből is csak kettőt ismerek.
Arra nem tudok következtetni, hány százaléka a társadalomnak, az ilyen nők aránya.
Az is kérdés, hogy csak az incel, aki soha nőhöz/férfihoz nem ért, vagy az is, akinek volt(ak) kapcsolata(i), de 5-10 éve egyedül van, mert nem talál kölcsönös vonzalmat? Mert, ha utóbbi is játszik, akkor azért mindkét kategória megugrik.
Nem léteznek femcelek.
Minden nő képes szexuális partnert találni magának, még egy csúnyácska is.
Akivel legutóbbi szexeltem az egy kövér nő volt, stirás, lógó mellekkel. Én voltam a 7. pasija, akivel dugott, de utánam volt 8. is.
12-es, nem mindenki megy bele, hogy te megdugd, hogy utána fórumon leszóld.
És ezen logika mentén bármelyik aluljáróba le lehet menni csajt szerezni, be is költözik azonnal.
10: :DDDD
Femináci nagyjából megvan... Viszont a genderterrorista az milyen? Elmegy a non-bináris robbantani étterembe, mert nem 'ze'-nek vagy 'hir'-nek szólította a pincér? :D
Meg ez az elnyomás... Kész vagyok. :D
Nincs olyan nő, aki ha akar, csak szexre ne találna valakit. Lehet öreg, kövér, vagy ronda: akkor is valaki megdugja, ha felkínálkozik.
Maximum olyan nők vannak, akik inkább maradnak egyedül.
"A femcelek között is rengeteg a szélsőséges férfigyűlölő..."
Na várjál. Ha az incelek gyűlölik a nőket, a női incelek meg a férfiakat, akkor tulajdonképpen minek is nekik nő/férfi? Szexre vannak fizetős szolgáltatások, olyannal meg miért akarnál együtt lenni kapcsolatban, akit pusztán a neme miatt már alapból gyűlölsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!