Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon nagyságrendileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon nagyságrendileg mennyi femcel lehet?

Figyelt kérdés

Tehát leegyszerűsítve az incel lány verziója. Százas, ezres, vagy tízezres lehet a számuk az országban? És Ti ismertek femcelt?

[link]

2022. márc. 9. 15:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy női incelt. Mondjuk én férfiből is csak kettőt ismerek.

Arra nem tudok következtetni, hány százaléka a társadalomnak, az ilyen nők aránya.

Az is kérdés, hogy csak az incel, aki soha nőhöz/férfihoz nem ért, vagy az is, akinek volt(ak) kapcsolata(i), de 5-10 éve egyedül van, mert nem talál kölcsönös vonzalmat? Mert, ha utóbbi is játszik, akkor azért mindkét kategória megugrik.

2022. márc. 9. 16:19
 12/24 anonim ***** válasza:
12%

Nem léteznek femcelek.

Minden nő képes szexuális partnert találni magának, még egy csúnyácska is.

Akivel legutóbbi szexeltem az egy kövér nő volt, stirás, lógó mellekkel. Én voltam a 7. pasija, akivel dugott, de utánam volt 8. is.

2022. márc. 9. 16:26
 13/24 A kérdező kommentje:
A femcelek között is rengeteg a szélsőséges férfigyűlölő, ez az ellentét alapja.
2022. márc. 9. 16:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

12-es, nem mindenki megy bele, hogy te megdugd, hogy utána fórumon leszóld.

És ezen logika mentén bármelyik aluljáróba le lehet menni csajt szerezni, be is költözik azonnal.

2022. márc. 9. 16:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

10: :DDDD

Femináci nagyjából megvan... Viszont a genderterrorista az milyen? Elmegy a non-bináris robbantani étterembe, mert nem 'ze'-nek vagy 'hir'-nek szólította a pincér? :D

Meg ez az elnyomás... Kész vagyok. :D

2022. márc. 9. 16:53
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan nő, aki ha akar, csak szexre ne találna valakit. Lehet öreg, kövér, vagy ronda: akkor is valaki megdugja, ha felkínálkozik.

Maximum olyan nők vannak, akik inkább maradnak egyedül.

2022. márc. 9. 17:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Szóval akkor szerintetek minden femcel valójában volcel? Érdekes, én nem így gondolom, pedig láttam már rengeteget redditen vagy lolcow-on is. Igaz élőben egyet sem ismerek.
2022. márc. 9. 17:50
 18/24 anonim ***** válasza:
88%
Csakhogy egy nőnek nem dicsőség, ha valaki beletörölné a farkát.
2022. márc. 9. 17:58
 19/24 Laylah ***** válasza:
100%

"A femcelek között is rengeteg a szélsőséges férfigyűlölő..."

Na várjál. Ha az incelek gyűlölik a nőket, a női incelek meg a férfiakat, akkor tulajdonképpen minek is nekik nő/férfi? Szexre vannak fizetős szolgáltatások, olyannal meg miért akarnál együtt lenni kapcsolatban, akit pusztán a neme miatt már alapból gyűlölsz?

2022. márc. 9. 18:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Inci-finci.
2022. márc. 9. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!