Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat,család nélkül érdemes élni?
24 éves múltam,és sohasem volt kapcsolatom.
Nem hívtak sohasem randizni,néha beszélgetek társkeresőn,de ott sem jutottam el soha a találkozásig.
Eléggé antiszociális vagyok,van pár barátnőm, de rajtuk kívül nem igazán vagyok fontos senkinek.
Érdemes így leélni egy életet? 24/l
Ezt a kérdést sokan felteszik....
Aztán felteszik 5, 10, 20 év múlva is...és még mindig élnek.
Én nem vagyok vallásos, de egy dologtól icipicit tartok :)
Szóval ha valaki öngyilkos lesz akkor a pokolra jut és örökkön örökké a kínok kínját fogja átélni....
Háát ezért parázok kicsit az öngyilkosságtól...
Miért mik a lehetőségek? Felakasztod magad?
Teljesedj ki máshol. Gondold el, mennyi energiád felszabadul ezzel, hogy nem kell másokhoz alkalmazkodni stb.
Nincs azzal baj, hogy antiszociális vagy. Ne úgy fogd fel, hogy ez valami rossz dolog.
Próbáld meg pl. állatokkal. Menj el egy menhelyre önkéntesnek. Tedd fel az életed valami másra, keresd meg azt, amivel szívesen foglalkoznál. Így majd kapcsolatba kerülsz hasonló emberekkel.
Hüpp hüpp fiatal lányként nem találtál "alfamegagigachad", top10-es, extrém jóképű és gazdag, nagyfarkú legénykét aki majd csak téged akar? Milyen kár...
Regisztrálsz társkeresőre és 2 nap alatt annyian fognak rádírni, hogy nem győzől majd válogatni. Persze a kersési kört állítsd legalább 50-100km-re ne pedig csak Piripócson akarj csődört találni...
39 éves férfi vagyok, sosem volt párkapcsolatom, még bírom. Dolgozom, tanulok, élek, bár lehetne tartalmasabb is az életem. Ne add fel, ne is görcsölj ezen a témán nagyon, csak add magadat, mutasd meg a tudásodat munkahelyen, otthon, közösségben, suliban, vagy sport közben, és a véletlen idővel rád talál:).
Csak ne zárkózz be!
Érdekesek a válaszok, néhol gúnyosak, pedig ez egy nagyon komoly téma, és probléma napjainkban.
Talán a 6-os válasz a legmegfelelőbb. Te még fiatal vagy. 24 éves. Semmiképp ne add fel. Ahogy a 6 is mondja, éld a természetes életedet, ahogy eddig is. Ne zárkózz be, ne roskadj magadba.
Járj boltba, ide-oda, mindenfele amerre kell. Majd úgy, és akkor fog rád találni a szerelem, ahogy nem is gondolnád.
Semmiképp ne add fel, ahogy a 6 os válaszoló sem.
Én még ennél is rosszabb helyzetben vagyok. 55 évesen férfiként, 2 éve vagyok egyedül. Borzasztó kínokat élek át nap mint nap. Szinte fizikai fájdalmaim vannak emiatt. A lelki részéről már nem is beszélek.
De eldöntöttem, hogy ha belegebedek, akkor sem adom föl.Valakivel biztosan egymást keressük, csak nem jártunk még jó időben ugyanazon a helyen.
Mindig van tovább, csak nem szabad összeroskadni.
7.-es.
Ne biztasd már a kérdezőt marhaságokra. Ez az élet legnagyobb hazugsága. Csak az mond ilyet, aki saját magát akarja ezzel vígasztalni. Lehet, hogy neked nincs szükséged a szeretetre, nem hiányzik a szexualitás, de erről mi nem tehetünk.
Ne biztass másokat erre, mert a magány az borzasztó káros dolog.
"Lehet, hogy neked nincs szükséged a szeretetre, nem hiányzik a szexualitás, de erről mi nem tehetünk."
Szeretet ugyanmár. 55 évesen azért tanulhattál volna egy-két dolgot erről és lehetne bőven tapasztalatod e téren.
Férfiként nincs szeretet. Csa kérdekek. Feltétlen szeretet csak a nők kapnak és a gyerekek.
Az egyetlen ember akitől TE férfiként valódi szeretetet kaphatsz az az édesanyád.
Férfiként ha elmúltál 18 éves minden percben bizonyítanod kell, szolgáltatnod és szolgálnod. A férfiak lelki állapota, az érzelmeik nem számítanak se a mai világban és nem számítottak a múltban sem.
Neked pénzt kell keresned, építened kell, ellátnod a feladataid, neked kötelességeid vannak, emelett jól kell kinézned, állandó megfelelési kényszerben kell, hogy élj. Ellenkező esetben haszontalannak könyvelnek el, kitaszítanak és lenéznek.
Egy nő simán megteheti, hogy nem csinál semmi, egy nőt simán eltarthatnak, ezért nem fog neki senki beszólni. Egy nő lehet sikertelen a karrierjében, lehet szegény, de pusztán női mivolta miatt, MINDEN körülmény között értékesebb lesz, mint egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!