Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderen miért nem fejlesztettek semmit évek alatt a prémium csomagokon kívül?
Azon kívül, hogy még több helyen költheted a pénzed semmi fejlesztés nincs benne.
Miért nem találnak ki új funciókat ami könnyíti a társkeresést?
Ilyenekre gondolok, hogy magasság/súly alapján még mindig nem lehet keresni.
Sőt magasságot sem lehet megadni, persze horoszkópot és hogy kutyás/macskás vagy meg lehet, az nagyon fontos.
A kép minőség még mindig egy hulladékkal egyenlő, akármilyen nagy felbontású képet töltesz fel átméretezi pixelekké.
Csak egyszer lehet visszamenni a választásnál, azt is csak akkor ha fizetsz. Miért nem lehet többször?
Sorolhatnám még egy csomó dolog van amit nem értek, hogy évek alatt miért nem sikerült még fejlszteni az appba, amikor megkönnyítené mindenki dolgát.
13: NA! Ezek a felvetések már passzolnak a topik címéhez! Ezeket én is adom egyébként, bár én már egy ideje nem vagyok fent, akkor ezek szerint tényleg nem volt sok a fejlesztés azóta sem. :)
Bocs, ha magamból indulok ki, de én már írtam több cégnek (nem ilyen témában) is építő jellegű kritikákat a támogatói részre. Azt tudom javasolni, hogy írj nekik te is egy kulturáltan megfogalmazott levelet, ha megy az angol, hogy ezeken legyenek szívesek és fejlesszenek! :)
Pont azért használtam, mert nincs olyan funkció, amit te hiányolsz.
A többi oldalon az volt az érzésem, mintha használtautót keresnének az emberek: keveset futott, nem dohányzó, harmadik tulajdonostól, stb. A tinderen meg csak simán ismerkedsz, ráadásul azzal, hogy csak a match-nek írhatsz, attól a koldulás érzésem sem volt, ami máshol abból adódna, hogy mindenféle előjel nélkül random embereknek kellene írásban jópofizni a figyelméért.
Plusz nincs fotóküldés, ezzel meg a nők mentesülnek az online mutogatós bácsiktól.
Amúgy folyamatos a fejlesztés, de nem a funkciókban, hanem az algoritmusban, ráadasul - igaz, hogy csökkentett hatéknysággal, de - valóban ingyenesen is lehet használni.
Amúgy ha az algritmus "emberalatti" működése miatt panaszkodnál, tudnék helyeselni, de érdekes módon az nem zavarja az érzékenységed.
A tinder nem élettárs hanem szextárskereső. Ott meg tök mindegy, hogy ki milyen magas és kövér, ha egy éjszakára kell.
Ha komoly kapcsolatot keresel más oldalra menj. De ezt már leírtuk többször, több helyen. Nem tudom miért ragaszkodsz úgy a tinderhez. Talán mert könnyű kezelni és csak húzogatsz? Ha így állsz a társkereséshez és húzás kell neked csak, akkor mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!