Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 210 ezer nettó, elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

210 ezer nettó, elég egy csúnyácskàbb (de nem kövér) lányhoz parkapcsolatra ?

Figyelt kérdés
Vagy ez elutsitast vonna maga után mikor kiderül a havi keresetem?
2022. márc. 5. 08:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2022. márc. 5. 10:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Már ebből a kérdésből is lejön, hogy mekkora bunkó ember vagy. Kinézetük alapján áruként kategorizálsz embereket. Remélem az ilyen hitvány férgek mind magányosan pusztulnak el.
2022. márc. 5. 10:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A csőlátású faék egyszerű kérdezők kedvéért… te nem jártál emberek között még? Nem kommunikaltál a valóságban a többféle emberrel? Egyedül a gyakori kérdések felnőtt párkapcsolatok világából szocializálódtál? Mert akkor elhiszem, hogy ennyire üres a lelked és komoly a kérdésed
2022. márc. 5. 10:20
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
Őszinte leszek! Nálam ez édeskeves lenne, ennek a ketszereset keresem meg én Nőkent. (Az atlag netto 400at) Na most - egy pasitól azért tobbet varnék!! A havi bevásárlasom is több ennél!
2022. márc. 5. 10:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14: jójó, de mennyire vagy ehhez csúnyácska?
2022. márc. 5. 10:55
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Telt vagyok...A vőlegényemnek ez nem "csúnya", sőt! Van akinek meg az! Izlések es pofonok! A kerdezőnék a tulsuly a kizaro ok, nálam a csóróság!
2022. márc. 5. 11:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Fogjátok már fel, hogy ez nem úgy működik, hogy aki ronda, annak bárki jó.
2022. márc. 5. 11:37
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

210 nem elég, biztosan nem jönnék össze veled, mert én mint dupla ennyit kapok.

De nem baj ez, én offolak téged, te meg a kövéreket. Mindketten válogatunk a maradékból.

2022. márc. 5. 11:43
 19/21 anonim ***** válasza:

ki mondta, hogy aki ronda, annak bárki jó?

azt gondolom, aki igényes, annak igényes kell. legyen ápolt, értelmes, kedves. nem muszáj mindenkinek gyönyörű arcúnak lenni.

2022. márc. 5. 12:41
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Csak akkor, ha az a csúnyácska nő tanulatlan is és valami nagyon keveset keres.
2022. márc. 5. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!