Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, milyen tipusú félelem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen tipusú félelem az amit kifejezetten kerestek egy férfi mellett?

Figyelt kérdés
Amitől libabőrösen izgalmas vele lenni.
2022. márc. 3. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Vagy akkor magyarázd már el, hogy számodra mégis mi a jó a félelemben?

A félelem testileg is rettentően egészségtelen érzés. Hosszú távon tönkreteszi a mellékvesét.

2022. márc. 3. 19:35
 12/20 anonim ***** válasza:
25%

11, akkor mi a magyarázat a horror filmekre, könyvekre, rémtörténetekre, hullámvasútra, szellem járta helyek felkapottságára, vidámparki szellem kastélyokra stb?

Ettől függetlenül abban egyetértek, hogy a valós és állandó félelem kikészít és ötletem sincs a kérdező mire gondolt.

2022. márc. 3. 19:38
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Semmilyet, nem lennék olyan kapcsolatban, ahol bármitől is félnem kell. Az izgalmas és a félelmetes nem ugyanaz.
2022. márc. 3. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:
20%
Max tolem feljen a kicsike, ha ilyen kreten.
2022. márc. 3. 19:58
 15/20 anonim ***** válasza:
#12 csak tippelni tudok, mivel engem egyik se vonz: a csekély ön-, ember- és világismerettel bíró egyének valamilyen konkrét, megnevezhető formát keresnek az irracionális, tudat alatti szorongásuk tárgyául.
2022. márc. 3. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

15, ez nem erről szól. A horror filmeket nem az nézi, aki fél a zombiktól, vámpíroktól, szellemektől és mindenki tudja, hogy a szellemkastély a vidámparkban semmi valóságosat nem tartalmaz, ahogy a hullámvasút is biztonságos.

Az emberek többsége szereti a kontrollált félelmet, az adrenalint. Ezért mesélünk a tábortűz körül rémtörténeteket mióta világ a világ.

De ez teljesen más fajta félelem, ijedtség, mint az amiről te korábban írtál, ami árt az ember egészségesnek.

Én mindegyiket szeretem.

2022. márc. 3. 20:17
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Félelmet nem akarok kapcsolatban érezni, libabőrös izgalmat szex közben
2022. márc. 3. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Közös horrorfilm nézés egész jó móka tud lenni.

Kb. ennyi, ennél több félelemre nem vágyok.

2022. márc. 4. 11:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy férfi mellett pont biztonságot keresek. Még a horrorfilmektől is :)
2022. márc. 4. 13:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lettem lepontozva, a kérdésre válaszoltam....??

2022. márc. 4. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!