Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen tipusú félelem az amit kifejezetten kerestek egy férfi mellett?
Vagy akkor magyarázd már el, hogy számodra mégis mi a jó a félelemben?
A félelem testileg is rettentően egészségtelen érzés. Hosszú távon tönkreteszi a mellékvesét.
11, akkor mi a magyarázat a horror filmekre, könyvekre, rémtörténetekre, hullámvasútra, szellem járta helyek felkapottságára, vidámparki szellem kastélyokra stb?
Ettől függetlenül abban egyetértek, hogy a valós és állandó félelem kikészít és ötletem sincs a kérdező mire gondolt.
15, ez nem erről szól. A horror filmeket nem az nézi, aki fél a zombiktól, vámpíroktól, szellemektől és mindenki tudja, hogy a szellemkastély a vidámparkban semmi valóságosat nem tartalmaz, ahogy a hullámvasút is biztonságos.
Az emberek többsége szereti a kontrollált félelmet, az adrenalint. Ezért mesélünk a tábortűz körül rémtörténeteket mióta világ a világ.
De ez teljesen más fajta félelem, ijedtség, mint az amiről te korábban írtál, ami árt az ember egészségesnek.
Én mindegyiket szeretem.
Közös horrorfilm nézés egész jó móka tud lenni.
Kb. ennyi, ennél több félelemre nem vágyok.
Nem értem miért lettem lepontozva, a kérdésre válaszoltam....??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!