Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudsz nyújtani cserébe?
Gyorsan összefoglalva a legalapvetőbb elvárásokat a Gyakoris női válaszok és kérdések alapján arról, hogy milyen férfi kell a nőknek.:
- 25-35 éves.
- 180 - 200 cm magas.
- Sportos.
- Szőrtelen.
- 15-20 cm bré.
- Fürödjön!
- Ápolt, épp fogsor.
- Semmi fertőzés.
- Ne legyen gyereke.
- Házias legyen, főzés, mosás, takarítás,...
- Állatbarát.
- Liberális.
- Hűséges.
- Full hetero.
- Diplomás.
- Városi.
- Legyen saját lakás és kocsi.
- 700+ fizu.
Mondjuk...TESSÉK, itt van Ő, a tökéletes pasi, aki minden pontnak megfelel. Hisz ez neked JÁR! Megérdemled csajszi!!!
Viszont...te mit adsz? Mit tudsz adni?
- Szülők MESSZE laknak?
- Fullos vagy?
- Meddő vagy, így sosem lesz "véletlen" baba?
- Fater pénzes?
- Tudod hol a helyed?
- "Trófea" vagy? Orvos, sportoló, író, művész, TV-s,...?
Draga pici Laylah, persze, hogy emlekszem. Keresem is a kerdest, ahol beegettelek, atlapoztam 140 oldalt, de egyelore nem talaltam, mert ez meg a nagy atvarialas elott volt. Neked azert nem remlik, mert akkor en nevvel irtam, most meg nev nelkul :)
37F incel
Nem égettél be, akkoriban is nyomattad a "120 kiló izom profi MMA-s" dumát, arra emlékszem. Az előbb leírtam, hogy mi volt, de ezt már akkor sem értetted meg, és ezek szerint azóta sem.
Annyira pedig ne vedd magadra, hogy miattam nekiállj keresgélni, mivel nincs jelentősége. Legalábbis számomra nincs.
Viszont lassan mar abban a korban vagy (az elobb irtad, hogy 32 eves vagy), amikor mar az elvarasaidat lehet szepen lejjebb tekerni, mert nonek lenni csak 18-30 kozott buli :)
37F incel
Ja és már rég túlvagyok azon a koron, ahol állítólag csökkenteni kellene az elvárásaimat.
Szóval ez most nem jött be. Próbálkozz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!