Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudsz nyújtani cserébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudsz nyújtani cserébe?

Figyelt kérdés

Gyorsan összefoglalva a legalapvetőbb elvárásokat a Gyakoris női válaszok és kérdések alapján arról, hogy milyen férfi kell a nőknek.:

- 25-35 éves.

- 180 - 200 cm magas.

- Sportos.

- Szőrtelen.

- 15-20 cm bré.

- Fürödjön!

- Ápolt, épp fogsor.

- Semmi fertőzés.

- Ne legyen gyereke.

- Házias legyen, főzés, mosás, takarítás,...

- Állatbarát.

- Liberális.

- Hűséges.

- Full hetero.

- Diplomás.

- Városi.

- Legyen saját lakás és kocsi.

- 700+ fizu.

Mondjuk...TESSÉK, itt van Ő, a tökéletes pasi, aki minden pontnak megfelel. Hisz ez neked JÁR! Megérdemled csajszi!!!

Viszont...te mit adsz? Mit tudsz adni?

- Szülők MESSZE laknak?

- Fullos vagy?

- Meddő vagy, így sosem lesz "véletlen" baba?

- Fater pénzes?

- Tudod hol a helyed?

- "Trófea" vagy? Orvos, sportoló, író, művész, TV-s,...?

2022. márc. 3. 16:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
93%

- Fürödjön!

- Ápolt, épp fogsor.

- Semmi fertőzés.

Ezek azért a minimum elvárások :D

2022. márc. 3. 20:24
 22/37 anonim ***** válasza:
46%
dikh
2022. márc. 3. 21:22
 23/37 anonim ***** válasza:
15%

"két műszaki diplomával"

Egyszer bent jartam a BME foepuleteben. Akkora ajtok vannak, hogy a kilincs nekem mellmagassagban van, holott 184cm vagyok. Vagyis ekkora ajtok kellenek, hogy az oda jaro nebuloknak beferjen az arcuk az eloadoba :)

37F incel

2022. márc. 4. 03:36
 24/37 anonim ***** válasza:
15%

A masik meg a "Furoggyon!" is maskepp festene, ha nem lenne dragabb egy kobmeter viz Erden vagy Biatorbagyon, mint Jemenben.....

37F incel

2022. márc. 4. 03:37
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

"A feltételeket itteni válaszokból szedtem össze."

Eléggé szelektálva. Mert az fel se tűnt, hogy a 200. kérdésnél is leírjuk, hogy nem elvárás, hogy a férfi 180 centi fölött legyen. Több alacsonyabb nő írta, hogy a 160 centijéhez a 170 is bőven elég. Én 173 centi vagyok, párom 176. Nem zavar egyáltalán.

A bré méret is egy urban legend, amibe a férfiak kapaszkodnak, hogy a sikertelenséget legyen mire fogni. Igen, biztos találni olyan kommentet, ahol valaki (akár egy troll) ezt írta. De azért a 15-20 centi a legtöbb nőnek túlzás.

2022. márc. 4. 10:18
 26/37 Laylah ***** válasza:
100%

- 25-35 éves. - tekintve, hogy 32 vagyok, inkább azért legyen 30 feletti.

- 180 - 200 cm magas. - Inkább 175-195, 165 centimhez elég. Egyik exem 195 cm volt, válláig értem, voltak komikus szituációk. :)

- Sportos. - nem kikötés, de azért ne legyen könnyebb átlépni mint megkerülni.

- Szőrtelen. - nem.

- 15-20 cm bré. - 14 felett már jó, 18 felett meg sok.

- Fürödjön! - alap dolog.

- Ápolt, épp fogsor. - 'ép' egy p-vel írandó, egyébként szintén alap.

- Semmi fertőzés. - ahogy ez is...

- Ne legyen gyereke. - ...és ez is.

- Házias legyen, főzés, mosás, takarítás,... - közös meló, olyan nincs, hogy én gürcölök, amíg a másik mereszti a seggét, nem vagyok senki csicskája. Ugyanúgy ott lakik, ahogy én, ugyanúgy dolgozom, mint ő.

- Állatbarát. - nem kell agyonszeretni, de azért ne fintorogjon egy állat láttán vagy bántsa őket.

- Liberális. - inkább.

- Hűséges. - alap.

- Full hetero. - ez is.

- Diplomás. - nem muszáj, én sem vagyok az, de legyen értelmes, gondolkodni képes ember, mint én.

- Városi. - nem feltétel, kivéve, ha a sztereotipikus falusival állítjuk szembe.

- Legyen saját lakás és kocsi. - nem elvárás, az viszont igen, hogy törekedjen ezekre, akár velem együtt.

- 700+ fizu. - nem érdekel, mennyit keres, amíg dolgozik és képes egy normális színvonalú életet fenntartani magának (pl. nem spúrkodik az első randin, megengedheti magának, hogy időnként vegyen mondjuk egy-egy szál virágot vagy ilyesmi). Nyilván ezt minimálbérből nem lehet megcsinálni, de 200 felett már jó.

Az meg, hogy én mit nyújtok, lényegtelen, hiszen aki velem összejön, annak a szempontlistáját kielégítem, más meg nem számít.

2022. márc. 4. 11:23
 27/37 anonim ***** válasza:
2%

Igen, draga Laylah, mar tobb, mint 10 eve ugyanaz a nota. Nem szamit, hogy sportos legyen, de azert nem art, ha 120 kilos, tagbaszakadt profi MMA harcos, ugye? :)

37F incel

2022. márc. 4. 13:49
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
A 120kilós MMA harcosokért nem a nők vannak oda, hanem a látens melegek.
2022. márc. 4. 13:57
 29/37 Laylah ***** válasza:
100%
27., te vagy ráhibáztál valamire, vagy emlékszel, csak rosszul. :D pont 10 éve volt egy pasim, 110 volt és nem profi MMA-s, csak hobbiból kipróbálta egy ideig, ELŐTTEM. Mikor összejöttünk, volt rajta zsír nem kevés. Egyébként nem szeretem a kigyúrt izomagyakat még mindig.
2022. márc. 4. 14:06
 30/37 anonim ***** válasza:
95%

"25-35 éves."

Nekem mindig a nálam kicsivel idősebb (max. 5 év) férfiak jöttek be, én kérek elnézést, ha nem jövök össze kisiskolásokkal és nyugdíjasokkal.

"180 - 200 cm magas."

176 cm vagyok, mindig is a nálam valamivel magasabb férfiak jöttek be, ennyi.

"Sportos."

Számomra ez a vonzó, és mivel én magam is sportos vagyok, cseppet sem érzem igazságtalan elvárásnak.

"Szőrtelen."

Pont nem érdekel.

"15-20 cm bré."

Amíg egyik irányba se szélsőséges a méret, lényegtelen. Persze ha mellé van egy értelmes hozzáállása a szexhez.

"Fürödjön!"

Alapvető. (Jézusom, neked ez elvárásnak számít... ?)

"Ápolt, épp fogsor."

Alapvető.

"Semmi fertőzés."

Alapvető.

"Ne legyen gyereke."

A barátommal 22 éves koromban jöttem össze, ekkor kizáró ok lett volna, mert ekkor még nem tudtam volna kellően segíteni egy gyerek nevelésében, ha ma kiderülne, hogy van egy gyereke, már más a helyzet. Amúgy egy gyerek hatalmas felelősség és munka, teljesen jogos, ha valaki nem szeretné magára vállalni.

"Házias legyen, főzés, mosás, takarítás,..."

Alapvető.

"Állatbarát."

Mivel van kutyám, szintén alapvető.

"Liberális."

Én magam valahol középtájt vagyok a politikai spektrumon, akárcsak a párom. Mondjuk nem értem, nyilván mindenki előnyben részesíti a hasonló világnézetű embereket.

"Hűséges."

Alapvető.

"Full hetero."

Engem személy szerint nem zavar az enyhe biszex beütés, ha az kielégül, ha néha pegging vagy, esetleg még ritkábban hármasozunk.

"Diplomás."

Amíg nem lesz komplexusa, hogy én diplomás vagyok és tud sok mindenről érdemben beszélni és egy művelt ember, addig nem zavar, ha nem diplomás.

"Városi."

Mivel én városban élek és nem költöznék vidékre, vagy legyen városi vagy legyen hajlandó városba költözni.

"Legyen saját lakás és kocsi."

Mivel nekem egyik se volt a kapcsolatunk elején, butaság lett volna elvárni.

"700+ fizu."

Mindig is úgy voltam vele, hogy nem várok el többet, mint amit én nyújtani tudok. Legyen közel azonos életszínvonalunk, az elég.

Kérdező, ha te azon problémázol, hogy a nők elvárják, hogy fürödj, akkor fejben komoly bajok vannak. Nem értem miért olyan nehéz egyeseknek felfogni, hogy mindenkinek megvannak a maga elvárásai, aztán vagy talál párt, vagy nem.

26/N

2022. márc. 4. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!