Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk, kedves, aranyos lány, hogyan ismerkedjen fiúkkal? 24/L
*operálna
Tehát alapvetően mindenki felé.
Egy 24 éves nőben (nem lányban) legyen meg a korához illő rafinéria és életrevalóság.
Áh, én az ilyen bizonytalanka sháj görlökkel nem bírok kedves lenni. Annyira felbasz ez a 6 éves szoknya mögé bújó habitus, hogy szívem szerint páros lábbal rúgnám be a tömegbe, hogy tanuljon meg alkalmazkodni a világhoz a divatszorongása helyett.
#12:
Engem nem b*sznak fel, csak nagyon irritálnak, mert tisztában vagyok vele, hogy a legnagyobb érzelmi instabilitás jele szokott lenni ez a stílus. Jobbik esetben is a konfliktuskerülő megúszásé, amit “aranyosságnak” hazudnak.
Nem tekintek sportértéket az efféle habitus mellé.
#16:
Nekem is a borderline volt az első gondolatom. Ők ilyen nagyon kedvesek meg cukik VÁLOGATÁS NÉLKÜL mindenkivel.
Egy pszichológiában jártas/ilyen emberrel élményeket átélt embernek már kilóg a lóláb. A többi meg csodálkozik, hogy a kedves cuki valaki négyszemközt egy érzelmi manipulátor…
Ja és akkor a fejlődéselméleteket még elő sem vettem…
Egy 24 éves nőnek (hangsúlyozom, hogy ez már pszichológiailag sem a “lány” szakasz) kell lennie annyi élettapasztalatnak, hogy ezt a naivitást levetkőzze és bölcsebb, megfontoltabb legyen. Aki ennyi idősen is egy két lábon járó Bridget Jones, az le van maradva ebben a fejlődésben és regresszál a tinik stádiumában - ez pedig szintén problémás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!