Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy félénk, kedves, aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk, kedves, aranyos lány, hogyan ismerkedjen fiúkkal? 24/L

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 20:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%

*operálna

Tehát alapvetően mindenki felé.

Egy 24 éves nőben (nem lányban) legyen meg a korához illő rafinéria és életrevalóság.

2022. márc. 2. 22:06
 12/24 anonim ***** válasza:
29%

Áh, én az ilyen bizonytalanka sháj görlökkel nem bírok kedves lenni. Annyira felbasz ez a 6 éves szoknya mögé bújó habitus, hogy szívem szerint páros lábbal rúgnám be a tömegbe, hogy tanuljon meg alkalmazkodni a világhoz a divatszorongása helyett.

2022. márc. 2. 22:10
 13/24 anonim ***** válasza:
22%

#12:

Engem nem b*sznak fel, csak nagyon irritálnak, mert tisztában vagyok vele, hogy a legnagyobb érzelmi instabilitás jele szokott lenni ez a stílus. Jobbik esetben is a konfliktuskerülő megúszásé, amit “aranyosságnak” hazudnak.

Nem tekintek sportértéket az efféle habitus mellé.

2022. márc. 2. 22:12
 14/24 anonim ***** válasza:
53%
Sehogy.
2022. márc. 3. 02:38
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Most hiába pontozgattok le, írhatnék egy fél oldalt arról, hogy ez a viselkedésforma miért problémás pont a pszichológiában, dehát azt úgysem értenétek meg azok alapján, amilyen blőd f*szságokat ide gyakorira hánynak sokszor a pszichológia zászlaja alatt.
2022. márc. 3. 06:45
 16/24 anonim ***** válasza:
27%
#15 felesleges erőlködnöd,ezeknek nagyon magas az amiről beszélsz. Pedig tökéletesen igazad van. Exem is ez a jelenség volt, majd szépen kibújt a sárkány, de a külvilág felé ment a bájolgás. De ha csak konfliktuskezerülés miatt csinálják, akkor is taszító,legyen már valakiben ennyi tartás,és ne hazudtolja már meg a saját személyiségét.(ha meg nincs igazán saját személyisége amit megtagadjon, az is ugyanúgy fail.) Nem vagyok pszichológus,de tapasztaltaim szerint ezzel a viselkedés jegyekkel rendelkező emberek így vagy úgy nagyon gázosak. :D
2022. márc. 3. 06:55
 17/24 anonim ***** válasza:
44%

#16:

Nekem is a borderline volt az első gondolatom. Ők ilyen nagyon kedvesek meg cukik VÁLOGATÁS NÉLKÜL mindenkivel.

Egy pszichológiában jártas/ilyen emberrel élményeket átélt embernek már kilóg a lóláb. A többi meg csodálkozik, hogy a kedves cuki valaki négyszemközt egy érzelmi manipulátor…

2022. márc. 3. 06:58
 18/24 anonim ***** válasza:
42%

Ja és akkor a fejlődéselméleteket még elő sem vettem…

Egy 24 éves nőnek (hangsúlyozom, hogy ez már pszichológiailag sem a “lány” szakasz) kell lennie annyi élettapasztalatnak, hogy ezt a naivitást levetkőzze és bölcsebb, megfontoltabb legyen. Aki ennyi idősen is egy két lábon járó Bridget Jones, az le van maradva ebben a fejlődésben és regresszál a tinik stádiumában - ez pedig szintén problémás.

2022. márc. 3. 07:01
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
#1 engem érdekelne a péniszméreted és a hobbijaid 😍
2022. márc. 3. 07:05
 20/24 Noren1989 ***** válasza:
0%
#19, privibe, pls 😅
2022. márc. 3. 07:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!