Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 450e ft fizetéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 450e ft fizetéssel ne is almodjak egy lanyrol ugye?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 18:24
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
66%

#15:

🥰 Végre valaki komolyan veszi ezt a becses tudományt. 🥰

2022. márc. 2. 21:27
 22/42 anonim ***** válasza:
76%

Én is ennyit keresek, viszont senkinek nem mondom el, max ha komolyabban megy az ismerkedés.

Nekem nem kell gold digger

2022. márc. 2. 23:39
 23/42 anonim ***** válasza:
68%
Ha igényes vagy, jó minőségű ruhád, órád van. Azt is ugyis eszreveszik, es sokkal jobban buknak rad
2022. márc. 2. 23:40
 24/42 Gabóca Kabóca ***** válasza:
91%
Havi nettó 450000 szerintem jó pénz.Mondjuk nekem nőként semmi közöm nem volt a párom pénzéhez.Ha keveset kerestem abból kellett gazdálkodnom.Persze luxus aranyásóra nem telik neked ebből.Normális dolgozó barátnőhöz nem kevés.Arrafelé ahol eddig laktam ismerőseim közül kevesen kerestek ennyit.Inkább kevesebbet.10-es érdekelne milyen munkával keres egy nő 450000 felett?Diplomás volt osztálytársnőim is jócskán 450000 alatt visznek haza.
2022. márc. 3. 08:48
 25/42 anonim ***** válasza:
90%
Miért akarjátok megvásárolni a nőket? Miért mindig olyanra vágytok akinek csak a pénzetek kell? Normális, elérhető lány miért nem jó már? Komolyan mondom, hálát adok az égnek hogy nem most kell párt találnom, mert lehet fejbe lőttem volna már magam....
2022. márc. 3. 09:48
 26/42 anonim ***** válasza:
73%

muszáj vagyok, a saját ép elmém megőrzéséhez is elengedhetetlen. xD

Azért, mert emberileg nagy rakás nullák, így mást nem tudnak "kínálni"

Azért szerencsére nem mindenki ilyen.

2022. márc. 3. 10:28
 27/42 anonim ***** válasza:
90%

26

Tudom hogy nem mindenki ilyen (SZERENCSÉRE) de ez egyszerűen már kiakasztó, hogy naponta jönnek az ilyen kérdések! Mikor meg megmerem írni nekik, hogy adják lentebb az igényeket, akkor van rá esély hogy talál egy normálisat, akkor meg az a válsz: "De azok hogy néznek má'n ki! Nekem csak olyan kell akit tudok mutogatni a haveroknak meg azért a f@#zom is álljon már fel rá!"

Természetesen nem védem a nőket sem, ők sem különbek egy szemmel sem, de ez, ami itt megy gyakorin meg a közvetlen környezetemben, már számomra kabaré! :D

2022. márc. 3. 11:03
 28/42 anonim ***** válasza:
86%

#25:

Itt a sportértékű gondolat, köszönöm! Mert az egy dolog, ha valakinek az instás külső jön be, de ez a kérdés már inkább a kihasználós (női) habitusra referál.

Ez olyan férfiak sajátja sokszor, akik maguk tudják, hogy nem tudnak semmi más értéket belevinni a kapcsolatukba, mert nem elég jók a képességeik ehhez, de önfejlesztés helyett ilyen partnereket keresnek, hogy csillapítsák ezt a disszonanciát. Kb. mint kutyának este a maradékot odakotorni.

#26:

Amúgy egy színfoltja a perceptuális pszichológia fogalmad a Gyakorinak, esküszöm.😀

#27:

Ez a fogyasztói társadalom pszichés lefolyása a nép-, és korszellembe. Mi is használati tárgyak lettünk. Aki nem feszes és fiatal, mehet a szeméttelepre. Aki mégis az, az pedig retteghet, hogy 5 perc múlva jön jobb a futószalagon.

2022. márc. 3. 12:38
 29/42 anonim ***** válasza:
85%
Nem pénzfüggő a normális csajoknál. Nálam csak az a lényeg hogy ne otthon dögöljön, mint egy lusta here. A belső a lényeg nem a pénztárca. 25/L
2022. márc. 3. 20:22
 30/42 Gryphon ***** válasza:
66%
Ha ilyen kérdést teszel fel, nem a fizetésed lesz a fő gond...
2022. márc. 5. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!