Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen önbizalmam nyitni a lányok felé???

Figyelt kérdés
Az elmúlt években csak magammal foglalkoztam lefogytam , egézségesen élek , sportolok. Nem is nagyon éltem társasági életet. A baráti összejövetelek is lemondtam hogy elérjem a célom. Most meg itt vagyok és nem tudom hogy kezdjek neki. A külsömön javítottam de ez nem ad elég önbizalmat nekem. Soha nem volt barátnöm mivel 150 kg voltam és undorítoan néztem ki , igénytelen voltam , de ezen változtattam. 22/F

2022. márc. 2. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ha szerinted rendbe van már a külsőd, akkor erről a külvilág felől is fogsz kapni visszajelzést, az pedig már jó indítás az önbizalom építéséhez...
2022. márc. 2. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Igazából csak kezdd el, aztán idővel kialakul. Ha az első célod az h legyél túl mondjuk 50 elutasitáson, az megvan 2 nap alatt és elképesztő mértékű változást érhetsz el, ezután h már immunis vagy a nemekre, könnyebb arra figyelned h hogyan kell jól csinálni, mit rontottál el, stb mert nem azon kattogsz majd h mi a baj veled, hanem csak ennyi h lehetett vna kicsit igy vagy ugy.
2022. márc. 2. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

Előbb baráti-ismerősi kört építs. Egyrészt szerintem jó dolog, másrészt addig is effektíve gyakorolsz, gyakorlod a szociális képességet.

Nezhetsz youtubeon videókat is a témában, főleg ha beszélsz angolul.

De először ne konzekvensen barátnőt akarj keresni, hanem csak ismerkedj, legyenek "köreid" amiben mozogsz. Aztán majd ha lesz olyan lány, aki megmozgat akkor nem egy szociális analfabétaként kell odamenned. Nem sértésnek szánom, csak rá akarok vilagítani hogy gyakorlat teszi a mestert.

Az tök jó, hogy változtattál, ehhez gratula!!

És meg valami: azt viszont jól látod, hogy az önbizalom fontos. Nekünk nőknek (legalábbis véleményem szerint) többnyire bejön ha magabiztos (nem beképzelt) a pasi, odamer jönni, lehet vele beszélgetni, laza, nem izgul, nem parázik, könnyen lehet a társaságában lenni, stb.

Most is van olyan férfi aki úgy látom érdeklődne irántam, de félénk, nehezen lehet vele dumálni, nemigen nyílik meg stb stb és ez lelombozó. Szóval hajrá!:D

2022. márc. 2. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Népszerű tévedés, hogy az önbizalom teljesítménytől, külsőségektől függ. Nagyon nem! Vagy kialakult kisgyerekkorban vagy nem. Utóbbi esetben önismereti munka, pszichoterápia segít.
2022. márc. 5. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!