Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért az inceleket hibáztassák a sorsukért?
"Én nem látom magam csúnyának,10/7"
ha ez igaz, akkor a kommunikációddal, felfogásoddal, belső tulajdonságaiddal van a baj. Mint az incelek 95%-nak.
Edricus, még egy dolog:
A második részére reagálnék. Két út van a mentális/lelki megerősítéshez: a racionális pszichológia ami igazából számomra kicsit olyan vegyünk be gyógyszert a fájó valaminkre. A másik meg a spirituális "ráébredés" arra, hogy ne az egom/elmém vezéreljen. Mindkettővel el lehet olyan tudatállapotra jutni, hogy gyakorlatilag egy erőset mosolyogsz a média meg minden ilyen izé hatására. Fsl sem veszed, nincs kapcsolód rá, gyakorlatilag immunis vagy.
Nekem ez nagyon sok évbe került, hogy ezek a külső hatások ne befolyásolják semmilyen szinten a lelki/mentális jólétemet. Baromi sok "meló", nem tagadom!
De hajlandó voltam a változásra. :)
"nem hiszem hogy minden nőnek fontos a helyesírás"
En meg Implom Jozsef Helyesirasi Versenyt nyertem iskolas koromban, tehat a noknek nem szamit a helyesiras :)
37F incel
Azért, mert az incelek tehetnek arról, hogy így jártak.
Amint tenni kezdenek azért, hogy ne legyenek többé incelek és nem gyurmázzák öntudattá a nyomoronc nőgyűlölő, rohadt citrom keserű önazonosságukat, ők maguk is jobban fogják érezni magukat és reális esélyük is lesz barátnőre lelni.
Elvégre, kinek kéne egy szuperciki loser, aki szerint mindenről az egész világ (is) tehet, csak ők az áldozatok?🤔
37F incel: Átlag alatti kinézettel rendelkezem, tehát a nőknek nem számít a felszín.
(Feltételes állítás rulez! MONDJ MÉG ILYENEKET kééérleeek! Olyan szexy! Imádom az állításlogikai módszereidet! 😄)
Amúgy granulálok a győzelemhez így utólag is! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!