Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért az inceleket hibáztassák a sorsukért?
Én azt nem értem, hogy alapból a böngészőkben be van állítva a helyesírás ellenőrző.
Csak ha kikapcsolod akkor nincs.
Szóval aláhúzza a nyelvtanilag helytelenül írsz...
ergo vagy lusták az emberek vagy a többség telefonon netezik ahol ez sok helyen nem opció
Hibáztassák, ikú
Már meg is van a válasz.
23.
Fekete-fehér gondolkodás. Ilyen erővel a csatában elhunytakra is ráfogható ez "Miér' nem harcoltak jobban?", vagy az éhenhaltakra "Miért nem dógosztak többet?" vagy a kirabolt személyekre "Mé' nem védekesztek jobban?"
Undorító.
25: Neeee plz neeeeeeeeee. Kélrek ne sarkíts... Főleg ne keverjük össze a szezont a fazonnal...
Szerintem épeszű ember a nyakatekert példáidból nem hibáztatná az áldozatokat. Világos, hogy erre szeretnél finoman érzelmileg játszani. :)
Egy incel minden, csak nem másoknak az áldozata, hanem a saját mentális börtönük áldozatai, ezt fektessük le. Nem fognak a fejéhez fegyvert, nem fog éhen halni és normális esetben nem is verik agyon őket.
Sokat tehetnek azért mind felszínes/mentális/lelki téren ami "kijuttassa" őket a az általuk kreált sz4r helyzetükből, hiába verte meg őket esetleg a sors a kinézetükkel. (jelen esetben ha tegyük fel nem troll a kérdező és tényleg nem is vészes a kinézete, akkor meg pláne)
Szerintem egy rendben lévő ember nem is hibáztatja őket, maximum rávezeti őket arra, hogy hol lehetne még fejlődni és rámutat arra, hogy kicsit a helikopterből szálljanak már ki. :)
28.
Részben igaz. Annyival kiegészíteném, hogy a legtöbb mentalitás betegség kialakulásáért viszont már a körülmények - is - felelősek. Nem lesz valaki születésétől kezdve csak saját hibájából mentálisan beteg. Van egy csomó körülmény, aminek hatására lesz az, ami viszont már nem lehet mondani, hogy "Béni depressziós, de ez az ő hibája"
Az ún. "incelek" se többek szociális szorongással, enyhe depresszióval meg ilyesmikkel rendelkező embereknél, amiknek kialakulásában sok tényező játszik közre, ebből egy maga az egyén. Ott van még a rossz minta amit lát, a közeg amiben felnő, manapság a média hatása. Kizárólag az egyént tényezőként meghatározni, nagyon leegyszerűsítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!