Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg igaz, hogy 30 éves korukra a jobbak mind elkelnek, akkor joggal érezhetem, hogy selejt vagyok, netán kevésbé jó?
Figyelt kérdés
Nyáron töltöm a 31-ik életévem és semmi nem utal arra, hogy ezen a téren minimalis változás történne. A környezetemben mindenki párkapcsolatban vagy házasságban él. Családtagok, barátok, munkahely, fodrász stb. Több esetben már baba is van. Érdemes még ebbe energiát fektetnem? Valahogy úgy érzem, hogy kevés vagyok és értéktelen. Van munkám, vannak terveim a jövőt illetően, viszont férfiként jelentektelennek érzem magam. Nagyon vágyom egy társra, de nem azért szeretném, hogy elmondhassam magamról, hogy nem vagyok egyedül. Reménytelen és egyben megfoghatatlan helyzetnek találom a jelenlegit. Vagy be kell érnem azzal, hogy ennyi vagyok, ennyi jutott?2022. febr. 28. 20:05
21/21 anonim válasza:
Szívemből legrejtettebb zugából szóltál kedves 20-as válaszoló!!! :)
Hányszor, de hányszor gondoltam már arra, hogy miért kell annyira hajszolni mindenkinek azokat a párkapcsolatokat! Mintha valami kőkemény társadalmi elvárás lenne a sok "kirakat" szintű együtt járás...
Én már jóideje annak örülök, hogy vannak IGAZÁN VELEM ÖSSZETARTÓ (értsd lelkiekben, szellemiekben, életelvekben, világnézetben) férfiismerőseim és ez már SOKKAL KIEGYENSÚLYOZOTTABBÁ ÉS BOLDOGABBÁ TESZ - mennyivel szegényebb lennék nélkülük... és nem lógunk folyton egymás nyakán! :)
Üdv: 19-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!