Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg igaz, hogy 30 éves korukra a jobbak mind elkelnek, akkor joggal érezhetem, hogy selejt vagyok, netán kevésbé jó?
"Volt is már két párkapcsolatom"
Akkor meg mit nyigsz? Volt, de most nincs, de majd lesz. Ha hajlando vagy beallni beta csicskanak, akkor a te korodban meg nagyobb az esely, hogy lesz.
37F incel
Ne aggódj majd lesznek elvált anyukák, akik eltartót keresnek a purdéiknak. Havonta 1-2 alkalommal meg is dughatod őket, szóval "jól" jársz...
Tindert felejtsd el, ott csak a legjobb férfiaknak van esélyük. Aki kextrém jól néznek ki, mivel egy dagadt, 50 éves mangalica nő is több figyelmet kap köszönhetően az eltolódott arányoknak (kb. 3X annyi férfi), mint egy átlagos férfi.
Ha saját bevallásod szerint is "szürke" vagy akkor meg aztán főleg hanyagold.
Olyan nincs.
30 fölötti (vagy közeli), gyerek nélküli, normális értékrendű nő, aki szingli és normálisan néz ki (nem atom ronda) gyakorlatilag nem létezik.
Találd meg az életed VALÓDI értelmét és hidd el, hogy MEGVÁLTOZIK körülötted annyi de annyi minden!
Én most olyan tanácsokat kaptam ismeretségi körömből, hogy kifejezetten keressem azokat a helyeket, ahol esetleg ukrán menekülteken segíthetek, de magyar szeretetszolgálatok munkatársaival.
Most kora délután megszemléltem egy helyszínt (Nyugati pályaudvar,) és nincs olyan hatalmas pánik, mint amilyeneknek ezeket a híreket a különböző médiacsatornákon érzékeltetik.
Rendvédelmi készültség valamennyire biztosítva, menekültek nyugodtan, révetegen bámulnak a semmibe. Fel vannak pakolva értelemszerűn a motyóik sok mindenfélével, egyik vonatvágányt lezárták.
Kíváncsian megszemléltem, hogy mi folyik a különböző helyszíneken. Már csak kalandvágyból is kiszellőztettem a fejem az egyéb tennivalóim közepette.
Lehet, hogy valamilyen NAGYOBB HORDEREJŰ változást hozna az életedbe kérdező, ha nem a "kisugárzásodon" aggodalmaskodnál egyfolytában. Tudod azt vonzod be magadhoz, amit gondolsz, amit érzel...
Mi ez valami rabszolgavásár, ahol idővel a jobbak "elkelnek"?
Önmagában már nem is lehet értékes valaki, csak ha párban van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!