Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra mik a valódi női értékek és mennyire vannak ezek jelen a nőkben?
Most megpróbálom félre tenni a szokásos rizsát, és egyetlen mondatot fogok írni, amiben kifejtem a saját nézőpontom
Azt szeretném, hogy amikor ránézek, és amikor a természetét \ személyiségét megismerem, akkor ne 2 külön embert lássak.
Értékek: kedvesség, odaadás, feltétlen (anyai) szeretetre való készség, kulturáltság, alapvető intelligencia, szerénység és tisztelet.
Mit látok? Flegmaságot, elképesztő mértékű beképzeltséget és bunkóságot, kivagyiságot. Ezek jellemzőek a mostani "nőkre", inkább mondjuk úgy a fiatalabb 20 év körüli korosztályra. Ja és azt kihagytam, hogy mind olyan mintha valami futószalagon gyártották volna őket. Totál üresek, értéktelenek, a szép külső extrém fekete belsőt takar legtöbbször. Biztos van kivétel, de ők nagyon jól rejtőzhetnek akkor.
Szerető, elfogadó, értelmes, természetes, őszinte, filozofikus, mely érzésű. Semennyire sem találok ilyet.
Amivel nagyon gyakran találkozok, az a komplexusokkal teli narcisztikus lányok, vagy az átlagos lányok, akik mind ugyanolyanok, mind ugyanazt csinálják és ugyanúgy öltöznek és élik az életüket. Ezeknek én túl szélsőséges és extrém vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!