Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a célja? Ismerkedés, barátság, esetleg több?
Üdv!
Beszélgetek egy lánnyal messengeren, aki rám írt. Visszamenőleg már ismerjük egymást korábbról. Beszélgetünk a mindennapi dolgokról, de ennyi. Én szeretném jobban megismerni, mint korábban, de keveset is beszélünk, mert mind a ketten elfoglaltak vagyunk. Bár én picit jobban ráérek, és gyakorlatilag ha nem alszom, bármikor, bárhol tudok neki írni. Kíváncsi vagyok, hogy most ezzel mi a célja? Azért írt rám csak a múltkor, mert unatkozik? Barátkozni szeretne, vagy szeretne mást is? Megkérdeztem tőle, hogy összefutunk-e, találkozunk-e valamikor, de csak annyit írt erre, hogy "össze kellene már". Ha írok, általában Ő is ír, de van hogy csak 2-3 óránként, vagy több idő után. Viszont ha nem írok, akkor nem is keres. Ezzel alapvetően nincsen baj, mert én sem tudok mindig rögtön vissza írni, én is dolgozom, és csinálom itthon is amit kell, de annyira frusztráló, hogy most nem tudom ezt így mire vélni. Némi beszélgetés, témázgatás után megint rákérdeztem tőle (pár napra rá), hogy egy kávé valamikor, erre csak annyit írt, mint előtte. Pont ma, pont most rákérdeztem tőle, hogy hogy dolgozik a héten. Erre írta hogy egy nap lesz otthon hétköznap, de akkor is megy el, mert dolga van. Ez most mi? Nem mellesleg alig ír. Néha jobban, néha kevesebbet.
Nem vagyok bunkó, sem előítéletes, nem akarok semmit sem siettetni, csak tényleg nem tudom mire vélni ezt az egészet? Tudok várni, mert most jelenleg nincsen más nő aki felkeltette volna az érdeklődésemet egy ideje.
(Tudtommal nincsen senkije, még írta is, hogy néha már rossz neki egyedül. Ettől függetlenül mivel egy nagyon szép hölgyről beszélünk, így előfordulhat, hogy mások is próbálkoznak nála. Sőt, ebben biztos vagyok. Viszont erről meg nem írt nekem, értelemszerűen. Majd rákérdezek tőle, ha nem lesz egyértelmű a dolog számomra, nem mutat semmit felém, mert ez így nekem eléggé furának tűnik. Szerintem várok vele egy picit, és megkérdezem tőle, hogy hogy áll ismerkedés, pasizás szempontjából, esetleg van-e valakije akivel éppen van valami, mert kíváncsi vagyok. Ha olyan választ ad, akkor egyértelműen hagyom az egészet. De akkor miért írt?)
Veletek fordult már elő ilyen? Mi lett az eredménye? Kapcsolat lett belőle, vagy csak barátság és ismerettség, esetleg abba is maradt a dolog?
Vagy várjak még vele, és esetleg próbálkozzak tovább? Ígéretes személyiség, én kedvelem, csak a szándékát nem tudom pontosan, hogy mit szeretne.
Majd jönnek az okosok, hogy kérdezzem meg tőle, de inkább csak arra válaszoljatok, hogy szerintetek várjak még vele, hátha kibontakozik, vagy ne is próbálkozzak többet a közeledéssel? Mert ez így nekem picit bosszantó.
26/F
Félre értettél picit, a méltatlan a játékot űzésére gondoltam :D
Hát, akkor csak barátkozz, lehet abból is bármi, meg semmi is, de egy jó barátság, az sokszor többet ér. Én azt hiszem aként tekint rád, ha már volt hosszú sok chatelés, tartsd meg, ha tudod. :) gl
Ha egy nő érzi rajtad, hogy ő az egyetlen lehetőséged, vagy őt értékesebbnek tartod magadnál, akkor nem fog érdeklődni.
Ez manapság így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!