Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő.

Van egy osztálytársam aki pár hónapja nyitott felém először de csak, hogy barátilag elmenjünk valahová. El is mentünk, kellemes is volt a program sokat sétáltunk és beszélgettünk. Ez alatt tudtam meg, hogy a nemrég ragta ki egy fiú akibe szerelmes volt és valahogy vissza akarná szerezni.

Ezek után még párszor lógtunk így kettesben. Egy hónapja lassan pedig az a srác teljesen kikerült a képből, mert barátnője lett.

Na, én így miután ezt megtudtam vártam még egy kicsit és csak utána egyik ilyen program közben mondtam meg neki, hogy hogyan érzek én is vele kapcsolatban és megkérdeztem, hogy van-e szüksége még időre, illetve elhívhatnám-e randira majd valamikor, amikor már készen áll rá.

A válasz végülis az lett, hogy időre van még szüksége. Sok dolog volt még a szakítása mellett is amivel foglalkozni akart és kellett is.

Így nem zargattam ezzel a kérdéssel. De azóta már szinte teljesen egyenesbe jött. Így nemrég hoztam fel újra neki, amikor is végül azt a választ kaptam, hogy inkább egyedül akar lenni. Jól érzi így magát, nincs szüksége kapcsolatra. De nem csak velem nem hanem senkivel most.

Szóval alapvetően egyszer sem utasított el úgy, hogy nem jönne velem össze soha sem. Pusztán most egyedül akar lenni. Viszont mellette ugyan úgy szeretne velem is lógni és nem zárkózik el a jövőben sem semmitől.

Viszont itt van az amivel nem tudok mit kezdeni. Hogy várjak-e rá vagy sem. Mert minden is bizonytalan. A barátságunk egyenlőre jó, de én nem akarok és lassan úgy érzem nem is tudok rá csak barátként tekinteni. Mert megőrülök érte.

Szóval ebben kérném ki a tanácsotokat! Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket! (Ha számít huszonévesek vagyunk.)

2022. jan. 6. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne varjal ra. Szedjel fel 1 csajt. Figyeld meg h 1-2 heten belul kelleni fogsz neki is.
2022. jan. 6. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd. Így, hogy ezt érzed ez nem barátság, te csak szenvednél és lefogadom, hogy hamarosan beújít egy új faszit, te pedig repülsz még a friendzone-ból is.
2022. jan. 6. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1-2 hónapon belül garantáltan másik pasija lesz

nem jössz be neki, de jól esik a figyelmed... tipikus friend-zone. Ne fektess bele több energiát. Ne írj neki, ne kezdjél vele beszélgetéseket, ne menj vele programokra. Ha ezt csinálod, van esélye, hogy hiányolni fog és mégis lehet több; ha meg nem, akkor úgy is jó, legalább nem pazorolod rá az időd.

2022. jan. 6. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 6. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!