Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőnek tetszem, de sajnos mind híján van a szépségnek - durván hangzik, de akárhogy nézem, ha szépek lennének, kellettek volna másnak, így csak csúnyák közül válogatva kell megtalálnom az igazit?
Mindig ezzel küzdöttem, aki nekem kellett, annak nem kellettem (1. esélyt sem adtak 2. csak csókolóztunk 3. megcsalt 4. igazságtalanul szakított), akinek én kellettem, általában nem voltak szépek. Hiszen ha azok lettek volna, akkor lecsapott volna rájuk más sokkal korábban.
f31
Nincs olyan, hogy igazságtalanul szakít valaki. Persze annak a félnek, akit dobnak, mindig igazságtalannak tűnik, de ha a másik fel már nem akarja működtetni a kapcsolatot vagy egyszerűen csak nem jó neki, akkor máris van egy teljesen releváns oka, amiért lelephet.
Az, hogy olyan emberek tetszenek, akiknek te nem, a pszichológiaban érdemes lenne utána nézni, mert kotodesi problémák okozzak.
Amúgy azmiaz, hogy 'igazságtalanul szakított'? :D
A szakításra tudod mi az elégséges indok? Ha valaki.. *dobpergés*.. AKÁRMIÉRT nem akar veled lenni. Slussz.
De amúgy nagyon süt az egész kérdésedből a kettyó, szóval mindegy is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!