Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vonzó nőként 25 éves koromig nem kellettem senkinek, akkor már valószínűleg nem is fogok?
Szerintem nem kamu, én 29 évesen vagyok hasonló cipőben, bár nem műttetném tbre magam.
Én elfogadtam, hogy nem fogok kelleni senkinek, olyan súlyos fogászati problémáim vannak, az évekig tartó magánnyal és traumákkal teli múltam meg nem egy cserfes és szerethető személyiség fejlődésnek adott táptalajt.
Én sok hasonló kerdést írtam már ki, de úgy látom felesleges, mert az emberek fel sem tudják fogni milyen mély az a gödör amibe nem estek bele.
Nem tudom bele lehet-e ebbe nyugodni, arra készülj fel hogyha lesz párkapcsolatod akkor az a férfi olyan lesz aki ketségbe van esve, hogy senki másnak nem fog kelleni, minden frusztrációját és haragját rád zúdítja amiert nem vagy Palvin Barbi (nálam legalábbis így zajlott életem egyetlen tövid ideig tartó kapcsolata, az utcán meg se akarta fogni a kezem).
A cudar valóság az, hogyha az ember nem üti meg a mércét - legyen bármilyen nemű - nem tud olyan hosszútávú minőségi párkapcsolatot kialakítani amiben lelkileg kiteljesedik. Egyesektől látatlanban megkapod, hogy a nőknek könnyebb, vagy a férfiaknak, attól függően ki mennyire akarja sajnáltatni magát, de a tényeken nem változtat a "kinek rosszabb" mentalitás. Ahogy a baráti kör egyre inkább bezárkózik és fókuszál inkább a családra egyre nehezebb és nehezebb lesz (legalábbis nálam az volt).
Jómagam elengedtem azt, hogy valaki őszintén belém fog szeretni, főleg úgy, hogy láom hogyan viselkednek a kollégáim (férfiak és nők) a párkapcsolataikban, de persze azt nem lehet megmondani te mennyire vagy csúnya (persze te tudhatod magadról). Hozzám gyakran odajönnek idegen emberek az utcan (csövesek, gyerekek, öregek) csak azért, hogy kinevessenek vagy megmondják hogy az arcom zavarja őket, felháborítoan ocsmány vagyok. Sokszor az ismerőseim sem bírják ki szó nélkül - maszkban meg teljesen máshogy reagál az utca embere (volt aki ismerkedni akart, nem mertem levenni a maszkot beszélgetés közben).
Sokat olvastam redditen a témában, egyértelmű megoldást nem találtam: a "glow up" (tehat, hogy szép leszel és igényes) nem hozza helyre a bántások okozta terhet, sokakban örök pszichés törést okozott az, hogy nem elég jók, masok pedig csúnyán visszaélnek az újonnan szerzett szépségükkel. Akivel pedig nem történik csoda (nincs lehetősége a külsejében megtalálható hibák kijavítására) az vagy marad egyedül, vagy beleesik egy fent leírt átmeneti (amíg a másik nem talál jobbat), abuzív kapcsolatba.
23
Milyen fogászati problémád van? Nem lehet orvosolni? Tudom pénz, sok.
Egyébként örökre szóló törés nincs, csak olyan, amit kemény, és hosszú munka helyre tenni, felejteni sose fogod, de meglehet oldani. Ne add fel, rendesnek tűnsz
23#
Amikor a problémát egyetlen adott dolog okozza, és ez egyértelmű, akkor a megoldás is kézenfekvő.
Ha így van miért nem tűzted ki életcélodnak hogy ezen az egyetlen kézenfekvő problémán dolgozzál?
Lehet hogy milliók, lehet hogy évek, de ha ez az egyetlen életed a földön akkor mégis mit sajnálsz rá?
23 és a többi hasonló nő
én pl esélyt kértem tőled miért nem adtál?
elfogadod hogy nem kellesz senkinek szerintem meg azt fogadod el hogy nagyon jó pasinak nem fogsz. Viszont akkor ezt miért nem lehet ki mondani?
23-as vagyok, megértem a kritikát és a kételkedést mindenkitől, mindenkinek szíve joga azt gondolni rólam amit akar.
27-es szerintem leírtam a negatív tapasztalataimat amik élőben értek, érthető okokból emiatt nem bízom a vakrandiban, nem osztok meg képet magamról, stb.
Lehet ezzel nem egyet érteni, de nem fog változni a témához való hozzáállásom.
16-os vagyok: nem tudom miért lettem lepontozva, akkor is ez az igazság. Youtube tele van olyan videókkla, hogy teszt jelleggel 60+-os öregasszonyokként regisztráltak Tinderre. Elképesztő számú match-et és like-ot kaptak egészen abszurd módon, akár nagyon jól kinéző férfiaktól is. A legtöbb megerősített (tehát valószínűleg nem kamu) profilról jött.
Szóval egy 60+-os nő is igencsak kelendő netes társkeresőn.
Persze sokan vannak akik mindenkit jobbra húznak, viszont ezzel az a probléma, hogy a Tinderhez hasonló társkeresők ezt nem díjazzák. Csak erről kevesen tudnak. Szóval ha te mindenkit like-olsz, de téged senki vagy csak kevés ember, azzal azt éred el, hogy az algoritmus egyre hátrébb és hátrébb fog sorolni, mivel te nem vagy "kelendő". Szóval így még kevesebb esélyed lesz, mivel fel sem fog dobni senkinél ,nem fogsz megejelenni a potenciális jelölt listában.
Mint mondtam kérdező regisztrálj netes társkeresőre (Badoo, Tinder stb), hidd el sikeres leszel. NEM azt mondom, hogy biztosan megtalálod életed párját (márha van ilyen egyáltalán), de rengeteg pozitív visszajelzést fogsz kapni a like-ok és matchek által. Csak próbálj meg válogatni, igonrálni a hülyéket (dickpic). nőni fog az önbizalmad így a "normál" életben is sikeresebb leszel párkeresés terén.
21- században nőként nyert ügyed van, pusztán azzal, hogy nő vagy.
23-
teljesen megértem,viszont ha elkezdenénk beszélgetni ismerkedni csak kialakulna egy kép a másikról milyen ember is.Én sem küldözgetnék szívesen képet magamról. Viszont idő után ha mondhatni megkedvelnénk egymást szívesen adnák facebook profilt. Nem jó pasiként nyilván bennem is bennem van hogy csak átverés csak trollkodni akarsz lehet pasi vagy ha megadom a profilt tele trollkodod,de hosszabb beszélgetés után azért tudnák bízni.
Engem is sok negatív tapasztalat ért.
Ha ismerkednél írj.
Ha nem akkor egyet értek 29-el próbálkozz társkeresőkön max törlöd magad mi baj lehetne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!