Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vonzó nőként 25 éves koromig nem kellettem senkinek, akkor már valószínűleg nem is fogok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 13:08
2/31 Noren1989 válasza:
Sajnos ezen nincs mit szépíteni.
Főleg, ha nem változtatsz a helyzeten, nem is várhatsz el más kimenetet.
3/31 anonim válasza:
idősebb embereknek, pl....60 felett ez már kicsit másképp van.
4/31 A kérdező kommentje:
Szóval 60 feletti férfiaknál lenne esélyem? :D
Min tudnék változtatni? Adok magamra, élek szociális életet, barátságos vagyok, próbáltam kezdeményezni (mondjuk nem 60+osoknál).
2022. febr. 25. 13:55
5/31 Noren1989 válasza:
Miben látod a hátrányaidat?
6/31 anonim válasza:
Szerintem, ha valakinek az életminősége rovására megy, nem ördögtől való dolog a plasztika, se férfinek, se nőnek. Mi nem előnyös rajtad?
7/31 A kérdező kommentje:
Nincsenek felesleges millióim-tízmillióim plasztikára frissdiplomásként, szar szülői háttérrel. Tervezek plasztikáztatni, de talán 30 körül lesz reális. Akkor meg már minek, nem? 👵 (viccelek)
2022. febr. 25. 14:01
8/31 anonim válasza:
Én sem tetszettem egy nőnek sem, a bazinagy orrom az egész arcomat karakteremet elcseszte, 32 évesen csináltattam meg, kár volt addig várnom...
idegeneknek is mutattam előtte és utána képet és óriási a változás.
9/31 anonim válasza:
Hát igen, főleg ha egy dolog, ami nagyon kirívóan elrontja az összképet, arra érdemes összespórolni azt a pénzt.
10/31 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs egy dolog, ami kirívóan rontja az összképet. Az összkép önmagában rossz. Pszichológustól is érdeklődtem régebben, hogy nem műtenek-e TB-re, mert rontja az életminőségemet a külsőm (piszkáltak az iskolában is nagyon durván), de lényegében kiröhögött.
2022. febr. 25. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!