Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel vagyok és most matcheltem egy ukrán bombanő szingli anyukával. Szerintetek kamu?
Abban az értelemben nem kamu, hogy valószínűleg egy létező személy, akinek egyetlen célja van: anyagilag le akar húzni. A nemzetközi társkeresőkön hemzsegnek a szebbnél szebb, egyedül vagy bűnszervezetben működő, angolul tudó, csaló nők, különösen Oroszországból és Ukrajnából. Elsősorban Uniós, amerikai vagy kanadai férfiakra specializálódnak, s általában egyszerre akár tucat férfit is bolondítanak, hiszen főállásban ezt csinálják. A következő, egyszerű stratégiát követik:
1. A nő elhiteti veled, hogy mennyire szimpatikus vagy neki, s hogy épp ilyen férfira vágyott egész életében, s így az ujja köré csavarhasson. Hogy ez minél hatásosabb legyen, idővel Skype hívásokba és akár személyes találkozásokba is belemegy, persze ha hajlandó vagy odautazni. (Természetesen nem a lakásán fogad, hanem egy kávéházban, hogy a valódi címét sose tudd meg.) Lényeg, hogy magába bolondítson, lila köd szálljon a fejedre, azt gondold, hogy megtaláltad életed nagy szerelmét, és mindent elhiggy neki.
2. Egyszer csak bedob valami hírt, ami alapot szolgáltat arra, hogy pénzt kérhessen a bankszámlájára tőled. Pl. "A testvérem/apukám/unokahúgom súlyosan beteg lett, és drága életmentő műtétre kellene a pénz." Vagy: "Kiraboltak az utcán, az egész havi fizetésemet elvették." Vagy: "Szeretnélek meglátogatni, de nincs pénzem repülőjegyre." S így tovább.
3. A fenti kéregetést addig folytatja, az indokokat váltva, havi rendszerességgel, amíg gyanút nem fogsz. Ekkor nyomtalanul felszívódik, elérhetetlenné teszi magát.
A YouTube tele van ilyen átejtett férfiak beszámolóival. S ugyan ki akarna évekig pereskedni egy ukrán bíróságon? Egyébként is mivel a pénzt önként küldted, s ő mondhatja, hogy akkor még valóban szerelmes volt beléd, csak kiszeretett belőled, így bizonyíthatatlan, hogy csaló volt.
Gondolj bele: ha valaki egy feltűnően szép ukrán nő, akkor ugyan miért akarna egy magyar férfival kavarni? Hosszabb távon vagy neked kellene Ukrajnába költöznöd (amit senki nem gondolhat komolyan), vagy őneki Magyarországra költöznie. De ki szeretne egy olyan országba költözni, amelynek nem ismeri a nyelvét? Ki szeretne nyelvileg elszigetelten élni egy idegen országban, ahol a sarki üzletben nem tud kérni egy kiló kenyeret az eladótól? Egy amerikai férfi még talán elhiheti, hogy a jólét vonzza ezeket a nőket, de egy magyarnak hülyének kell lenni, hogy ilyenben higgyen.
Hogy még egy érvvel alátámasszam azt, amit írtam: én régebben regisztráltam egy nemzetközi társkeresőbe. S anélkül, hogy bárkinek is írtam volna, heti rendszereséggel nálam 15-25 évvel fiatalabb szépségek írtak rám Ukrajnából és Oroszországból. Olyanok, akik minden ujjukra bármikor, bárhol kaphatnának egy korukbeli, jóképű férfit. Annyira abszurd volt, hogy ezeknek a nőknek egyáltalán szóba jöhetek, hogy nem is írtam vissza nekik. Úgyhogy neked is azt tanácsolom, ne sétálj bele egy ilyen csapdába. Csak az idődet vesztegeted, és még a pénzed is bánhatja.
A szingli anyuka minden incel/redpill doktrina szerint kerulendo, ha ukran, ha nem.....
37F incel
A kérdés egyértelműen csak kitaláció.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést
37F incel
Te baro.... Meddig akarod sajnáltatni magad az oldalon? Majd húsz év múlva is itt leszel aztán kirakod, hogy 57F incel? Ha kegyetlenül ronda vagy akkor értem, hogy önként nem akar téged senki. Ilyen esetben 20 ezer forintért le tudsz feküdni valakivel.
18#
Nem értheted
Én sem értem, mert én MGTOW vagyok, ő pedig azokat nem érti
Azt mondja hogy a Malajziában (ahol ő él) a prostitúció színvonala (emberkereskedelem meg hasonlók) olyan gyatra hogy inkább azt nem. Meg egy rendes incel nem hajlandó prostituáltat látogatni.
Szerintem egyszerűen fosnak elmenni ilyen nőhöz, vagy akármilyen nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!