Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyaságot valahogy lehetséges kompenzálni?
Pont, mint férfiként: a belsővel.
Egy okos, humoros, pozitív szemléletű, talpraesett nő nem marad egyedül.
Másrészt hozd ki magadból amit lehet: ápoltság, sport, előnyös frizura, csinos ruhák, egy kis smink... Utóbbit kell ésszel, hogy azért felismerjen a pasi smink nélkül is.
Vagy belsővel, amit fentebb írtak. Esetleg, ha elfogadod, hogy akivel összejössz sem lesz tökéletes. Ismerek pár ilyen párost (a férfi a Shrek-re hasonlít, a nőnek pedig mustárdoboz (a nagyobbik típus, amit fejjel lefelé szoktak betenni a hűtőbe) arca van, boldogok így.
A harmadik a pénz. Ismerek ilyet is, ahol a néni nagyon ronda, de van férje. Igaz a férje egy nárcisztikus (ténylegesen az), aki a kilencvenes években dolgozott utoljára, mert a felesége pénze bőven elég (milliós kereset). A kérdés, hogy ez mennyire jó neki...?
A stílust sosem szabad alábecsülni; tudd hogy milyen ruhák és milyen frizura a legelőnyösebb a külsődhöz.
Plusz személyiség. Vannak akik a puszta lényükkel képesek bárkit magukhoz vonzani, mások meg jol néznek ki ugyan, de ha kettesben maradsz velük egy szobában, pár perc után kínszenvedés a társaságukban lenni.
Tudod kérdező a barátságos viselkedés csodákra képes.
Kompenzálnod elég nehéz a külsőt, de megfelelő hozzáállással nőként elég könnyű dolgod van. Csakhát ezesetben keményen meg kell dolgoznod minden sikerért.
nekem jó lennél te is
oké, ez nem hangzik túl jól
8, vagy csak nem veszitek észre őket.
9, személyiséggel természetesen, de azt vettem észre, hogy a nők inkább elnézik a "szépséghibákat", ha egy férfi személyisége vonzó. Szerintem a személyiségem egyébként nem vészes, mindig voltak/vannak is férfi barátaim, többnyire aranyosnak és jó társaságnak tartanak, de nem tudnak vonzódni hozzám, mert csúnyácska vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!