Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel ezt?

Figyelt kérdés
Amikor utoljára mértem magam, valamit elronthattam és 176 centimétert mértem. Most megmértem újra rendesen és igaziból csak 174 cm vagyok ami a 175 cm-es legvégső alsó határ alatt van. Van értelme egyáltalán ezek után próbálkozni az életben?

2022. febr. 23. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Menj fel az űrállomásra egy kicsit melózni, és ott centizd le magad, hogy megnyugodjon ifjú lelked.
2022. febr. 23. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Mivan? Milyen legvégső határ?
2022. febr. 24. 03:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Oké, én 191 cm vagyok, már imádom, de tudod milyen sz/r érzés volt, hogy már 12-13 évesen 180 voltam és minden kortársamnál 2 fejjel voltam magasabb? Pluszba pálcika is voltam nyilván. Örülj, hogy nem lógsz ki.
2022. febr. 24. 23:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire idióta vagy, mondd azt, hogy 175 vagy bmeg. Nem járnak centivel a nők sem.
2022. febr. 25. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!