Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szexkommunizmus bevezetése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexkommunizmus bevezetése segíthetne a párkapcsolati problémákon?

Figyelt kérdés

A legfőbb baj, hogy a nők szemében vonzó javak egyenetlenül vannak elosztva a társadalom férfiai között. A sok pénz, a menő BMW-k, a drága öltönyök, a csajozós fuxok, a bugyinedvesítő svájci karórák és a luxuspecók (ahova egyből beköltözne minden csaj) mind a felső 5-6% tulajdonában vannak.

Mondhatni, ez a felső réteg a szexburzsoázia, míg a többi 95% a szexproletariátus. Ha államosítanák ezeket a javakat, és egyenlően osztanák szét a férfi szexproletárok között, azzal könnyebbé tennék a csajozást a proletárok számára.

2022. febr. 22. 18:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
73%

38

Borzasztó, ahogy árad belőled az elfogult fideszes, és nem fogod fel a kapitalizmus alapjait sem.

2022. febr. 25. 19:06
 42/46 anonim ***** válasza:
73%
41: Végülis ezzel csak az a probléma, hogy soha nem voltam fideszes :D
2022. febr. 25. 19:08
 43/46 anonim ***** válasza:
91%
43: Pártállástól függetlenül látni kéne, hogy az életben sehol sem másra kell mutogatni, hogy neked azért nincs mert csúnya rossz szomszéd-főnök-lölő-akárkinek bezzeg van. Nekem egyszerű alkalmazottként eddig 20%-al nőtt a bérem az éven, pedig február van még. (nem, nincs NER közeliség, nincs semmi ilyesmi) Mutogatás helyett fejlődni kéne. Ezt mindenki felfogja aki kijárta a középsulit, neked nem sikerül. Könnyebb köpködni és hülyézni, valóban, mint szakmailag fejlődni, vagy magaddal törődni.
2022. febr. 26. 07:28
 44/46 anonim ***** válasza:
34%
Na, lehet örülni, hamarosan nem csak anyádat tudod megkúrni, Putyin elintézi.
2022. febr. 26. 09:06
 45/46 anonim ***** válasza:
90%

43

Továbbra sem érted a kapitalizmus lényeg. Az újjal mutogatás valóban nem segít, nekem mondjuk nincsenek anyagi gondjaim, tehát elég rossz felé keresgélsz... :D Az országban van RENDSZERSZINTÜ probléma, és erre reflektálok, nem a saját anyagi helyzetemre. Én fogom megsegíteni a kkv-kat, vagy mi? Ne legyél már ilyen butus

2022. febr. 26. 12:00
 46/46 anonim ***** válasza:
41%

Én örülnék a szexkommunizmusnak. Végre hozzájutnék egy kis finom, fiatal husihoz.

Mari néni 65

2022. febr. 26. 12:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!