Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férfiak társkeresési problémái semmibe vannak véve?

Figyelt kérdés

Az önbizalomhiányos vagy társkeresésben sikertelen csajokra egész iparágak épülnek, női önbizalomedző, pszichológus, coach, a női magazinok tanácsadó rovatai mind a csajok lelkivilágának a pátyolgatására hajtanak.

Ellenben ha egy férfinak vannak nehézségei, kb. azt kapja meg, hogy:

1. Ne nyavalyogjon, oldja meg maga a problémáit

2. Az ilyet meg kell rugdalni, attól majd feltápászkodik és fejlődni fog

3. Lúzer incel mamahoteles, höhö.

2022. febr. 22. 15:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
21%

A nőket könnyebb lehúzni anyagilag, mert érzelem és nem értelem vezéreltek. A lózungokra is kiadják a pénzt, a csodafogyi tablettákra, teákra, bármire. Ezért tudott kiépülni rá a biznisz. Ha nem fogyasztanák a nők, senki nem foglalkozna ezzel,senki nem invesztálna ebbe.

Egy férfinak ennél jóval több esze van. Ha egy férfi nem sikeres a nőknél, az még nem jelenti azt, hogy elmentek otthonról, sőt. A legtöbb magányos farkas nagyon is jó eszű, okos pali, csak épp a nőknek nem jön be. Őket azért nem egyszerű megvezetni, mert nem ostobák, csak mondjuk csúnyák, vagy alacsonyabbak. Nyilván voltak próbálkozások a lehúzásukra, de nem tudott kialakulni az iparág, mert nem volt fizetőképes kereslet. Viszont, menjél be egy autós, vagy horgászboltba például😃, na, arra áldoznak, megy is biznisz.

2022. febr. 22. 16:23
 22/41 anonim ***** válasza:
26%

Miért van az hogy a NŐK társkeresési problémái semmibe vannak véve?

Ha egy NŐNEK vannak nehézségei, kb. azt kapja meg, hogy:

1. FOGYJON LE

2. MIÉRT NEM FOGY LE?

3. Lúzer MIÉRT NEM FOGY LE?

2022. febr. 22. 16:23
 23/41 anonim ***** válasza:
63%

" A legtöbb magányos farkas nagyon is jó eszű, okos pali, csak épp a nőknek nem jön be."

Ez önmagában egy paradoxon.

2022. febr. 22. 16:25
 24/41 anonim ***** válasza:
16%
23-as, miért lenne paradoxon? A kockák informatika tudása például? Lángelme fűti a csenevész, sorvadt testet😃.
2022. febr. 22. 16:51
 25/41 anonim ***** válasza:
49%

Okos nem egyenlő az IQ-val. Lehetsz 140IQ-val egy nem túl okos ember, ha az életed képtelen vagy a saját medrében tartani. Elmondom a saját storym, jó röviden. Én nekem rendkívül magas IQ-m van, rendkívüli logikával, és még is 30éves koromig egy sikertelen, katasztrofális életet éltem. Okos lettem volna? Nem hinném, jó logikám volt, ami csak abban segített, hogy a saját hibáim rendkívüli hatásfokkal tudjam igazolni külső adatokkal. Ha szarul csináltam valamit, iszonyatosan ügyesen találtam kifogásokat. Ez nem okosság, ez egy pancser, aki nem használja az eszét. Aki nem használja az eszét jól, az okos? Nem. Én 30éves korom környékén jöttem ezekre rá, eltelt azóta alig pár év, és mára egy olyan életet élhetek, aminek 10éve esélyét sem láttam. A megoldás az volt, hogy félretettem a seggfejemet, és arra használtam, amire kell -> megoldás keresésre, és nem igazolásokra.

A nőknek az okos ember igenis vonzó. Egy intelligens szerencsétlenség, az nem, az inkább idegesítő. Mindenkinek idegesitő...

2022. febr. 22. 17:00
 26/41 anonim ***** válasza:
22%
Akkor az intelligenciád miatt általánosítasz? Ha okos lennél, nem nyílvánítanál ki hatalmas "igazságokat"?
2022. febr. 22. 17:04
 27/41 anonim ***** válasza:
91%
#24, Ezen jót nevettem mert nagyon betalált. El kéne kezdenem jobban is edzeni :D
2022. febr. 22. 17:13
 28/41 anonim ***** válasza:
73%

26

Milyen hatalmas igazságot nyilvánítottam ki? Hogy az ilyen incel félék különböző kognitív torzításokkal élve, önigazolnak, ahelyett, hogy megoldásokat keresnének? Hát, ez pedig igaz. Tetszik, vagy nem, de ez az igazság. A magas IQ még semmit nem jelent, igen, programozásnál fontos, de ott nem annyira fontos az, hogy ismerd saját magad.

2022. febr. 22. 17:27
 29/41 anonim ***** válasza:
4%

Rugdoshatod itt ítéletnapig is az inceleket "insideout", semmi értelme nem lesz.

Hiába nyilatkoztatod ki a már régen lejáratott pszihológiai marhaságaidat, attól még nem lesz megoldva a férfitöbblet, attól még nem lesznek vonzóbbak a csúnya srácok (és lányok sem persze) nem lesznek kisebbek a nők igényei és nem változik meg a nők hipergám természete sem.

Megoldást nem kínálsz, mivel nem létezik megoldás, így a hadjáratod a hangoztatott célodat ugyanúgy nem éri el, mint ahogyan az incelmozgalom nem érheti el a célját sohasem

Ha az a célod hogy elismerjék "zsenialitásodat", felőlem megkaphatod, de akkor sem lesz értelme az itteni fröcsögéseidnek.

Semmi az égvilágon, elég gyorsan unalmassá váltál

2022. febr. 22. 18:10
 30/41 anonim ***** válasza:
73%

Látod, ez egy újabb kognitív torzítás halmaz.

Nincs megoldás, mert ti egy varázsszót, egy mondatot vártok, amit, ha meghallotok \ felírtok a falra, akkor onnantól minden megváltozik. De ez nem így működik. Amit te is most csinálsz, az semmi másról nem szólt, csak arról, hogy engem megpróbálj meggyőzni arról, hogy a sikertelenség oka a csúnyaság, vagy az, hogy a nők igényei túl nagyok. A valóság ezzel szemben az, hogy cipelsz egy hatalmas csomagot, amit nem akarsz elengedni. Miért nem akarod elengedni, és miért akarsz másokat is meggyőzni arról, hogy a csomagodban ott az egész jövő? Azért, mert, ha fel kellene adnod azt a nézetet, hogy neked esélyed sincs, akkor szembesülni kéne azzal a ténnyel, hogy a probléma belül van, amin tudsz változtatni, és tenni kéne valamit + vállalni kellene a csalódásokat, amik a párkereséssel együtt járnak. Ehelyett ezt a kényelmes, védelmező rinyálást választjátok.

Megoldás? Hát hogy lehetne gyakorikérdéseken pár kommenttel megoldani egy problémát, amit kitudja hány éven keresztül alakítottál ki magadban? Nincsenek csodás mondatok, amik instant megváltást kínálnak, az a Szabó Péternél kell keresni... Mindenkinek egyéni története van, és itt nincs lehetőség minden egyéni problémán átrágni magunkat. Ezért az egyetlen segítség itt az, ha valaki ráébreszt titeket arra, hogy el kell menni terápiára, ahol majd foglalkoznak minden rossz emléketekkel, amik ezeket a hibás működéseket táplálják.

2022. febr. 22. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!