Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ghosting-olás a legkönnyebb megoldás, ha az emberek leakarnak rázni valakit?
Egy ismerősömmel erkölcsi kérdésekről beszéltünk, játszotta az arcát, hogy neki a megcsalás milyen elítelendő meg ő milyen jó és tisztességes, aztán véletlenül benyögte, hogy évek óta rengeteg pasival szórakozik, értem ez alatt azt, hogy nem jön be neki az illető, de puszta hóbortból elhiteti vele, aztán random dobja.
Na ezen a csúszómászó, gerinctelen féreg szinten van nagyon sok nő manapság, ez kb bárminél alattomosabb viselkedés.
Istenem, hány pasi művelte ugyanezt ismerkedéseim során.
(Persze nem az az érdekes, akikkel szimpla beszélgetésből állt a tálkozó, mert az nem igazán érint meg.
Viszont akikkel eljutottam valameddig, akár csók, akár több, és mondjuk nem is egy alkalom aztán hirtelen felszívódik... Na arra mit lehet szólni...)
De mégis valamiért az a tévképzet van a butus kis fejetekben, hogy csak a nők lehetnek gerinctelenek....
Én pl egy szóval sem mondtam. Ugyanúgy pasiból és csajból is a konkrét hányinger kerülget az olyantól, aki tudja magáról, hogy nagyon sok mindenkit megkaphat és ezért gusztustalan féreg módjára visszaél vele. Nemhogy lelkiismeretfurdalása nincs, hanem még kifejezetten büszke is magára.
Nekem konkrét leggusztustalanabb esetem, hetekig fűz, teszi az agyàt, így-úgy komoly kapcsolatot szeretne...
Bemászik az ágyamba (nem is volt jó....)
Másnap már kb àtnéz rajtam.
Szarul esett, de feldolgoztam, csak erre kellettem, azt lapoztam.
Nem is keresett.
Majd mikor összejöttem valakivel, a semmiből jön egy "szia". Nem írtam vissza, erre kioktat, ha köszönnek, illik válaszolni.... Ja, mondom, bocsi, nem tudtam, hogy illemórán vagyunk, vagy bűntudata van?
Nem, neki nincs... Mondom, akkor jó. Itt ment a tiltás....
(12-es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!