Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titok? Hogyan kell a nőkkel ismerkedni?
#10: A nők nemcsak a "súlyos lelki zavarokat" érzik meg egy randin, hanem például már azt is, ha a férfi szorong vagy zavarban van. Aki ilyesmire hajlamos, márpedig nagyon sok ilyen ember van, az választhat, hogy megpróbálja eljátszani azt, hogy nem szorong ill. nincsen zavarban (ami szinte garantáltan nem sikerül elég hihetően), vagy vállalja a nő előtt a szorongását ill. zavarát. Bármelyiket is választja a kettő közül, elutasítást fog kapni a nőtől. Ez a könyörtelen igazság, melyet saját tapasztalataim tömege támaszt alá. Ha pedig pszichológust javasolnál: én már vagy húsz éve járok terápiára, s nem sikerült előrelépést elérnem. A pszichológusaim bátorítottak, hogy próbálkozzak újra és újra társat keresni, de az efféle randizós kudarcok végtelen sokasága minden terápiás hatást anullált. Semmi nem változott, hacsak az nem, hogy feladtam a társkeresést, hogy ne sérüljek többet.
Az pedig abszurd állítás, hogy mindenki színes volna. Nem tudom, melyik bolygón élsz. Ezen a Föld nevű bolygón legalább minden ötödik ember reménytelenül dögunalmas társalgó. Szellemileg lapos vagy beszűkült, s nincs, aki ebből felnőtt korban ki tudná rángatni. Pontosabban ez egy ördögi kör, mert az ilyen emberekkel barátkozni sem szeretnek mások. Én is ismerek pár ilyen embert. Én szerencsére nem vagyok unalmas, nem ez a problémám; de szerintem aki az, annak hasonló sorozatos elutasítás lesz osztályrésze a randikon, mint annak, aki szorongásra vagy zavarba esésre hajlamos.
11
Ne haragudj, de melyik lány mondta neked, hogy őt zavarja az, ha szorongsz, maga a tény, hogy szorongsz? Szerintem nagyon sok lány van, akit nem zavar, ha te szorongsz, sőt, ezt garantálom. Ami esetleg zavarja őket az a viselkedés lesz, amit belőled a szorongás kivált. Hogy viselkedsz a szorongásod miatt?
Úgy, hogy megtanulsz velük beszélgetni, barátkozni és nem csak érdekből állsz velük szóba, amikor épp elő akarnád őket venni...
Aki nem tud csajozni, az általában barátkozni sem. Pedig az a kulcs.
Ha van fellépésed, akkor nyertél. Ha még ki is nézel valahogy, és pénzed is van, akkor garantált siker.
Ha ronda is vagy, csóró is és még hülye is, akkor marad a tenyered és az öt ujjad.
Nézzél ki jól és ne legyél beszari, hanem éreztesd azt hogy te tudod magadról, hogy jól nézel ki.
Ennyi a titka.
Ha nem nézel ki jól, akkor próbálj meg változtatni. Bár a legtöbb esetben úgyse fogsz tudni, mert a legtöbb dolog a genetikán múlik.
Ha torz, ocsmány fejed vagy hiába öltözöl extrém stlusosan hülyén fogsz kinézni és nem fognak jobbnak gondolni, csak lenéznek még inkább.
Ellenben ha extrém jó genetikai adottságaid vannak, akkor egy krumplis zsákban is jól fogsz kinézni.
Nőknél egyébként majdnem ugyanez a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!