Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, van olyan, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, van olyan, hogy azért lájkolgattok valakit, mert szeretnétek, ha rátok írna?

Figyelt kérdés

Vagy minden esetben írtok, ha akartok valamit?

Az előzmény itt annyi, hogy korábban eltűnt a pasi, de az utóbbi időben folyton lájkol, instán is bekövetett, ami azért furcsa, mert előtte 1 évig semmi, egy story-mat sem nézte meg.

Mielőtt valaki beszólna, nem, nem vagyok naiv, és nyilván semmit nem akarok egy ilyen embertől, csak jó lenne látni még egyszer, mert nagyon megvolt köztünk a kémia, én is szoktam még gondolni rá.

De nem értem, miért csinálja ezt. Vajon azért nem ír, mert nincs pofája újra előkerülni, és nem tudja, hogyan fogadnám? Vagy csak szórakozik?

2022. febr. 21. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ciki vagy sem, de van olyan lány akire nem merek ráírni, max néha lájkolok nála valamit. Félek attól, hogy előjönnek a régi emlékek, de mégis jó tudni hogy mi van vele, ezért szoktam ránézni.
2022. febr. 21. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, örülnénk, ha ránk írna a csaj, hiába mást szeret. Szánalmas vagy sem, ez van.
2022. febr. 21. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
nyomik
2022. febr. 21. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Publikus vagy privat a profilod? Ha privat, lehet eppen pofatlanul kivancsi. Is.
2022. febr. 21. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem privát.
2022. febr. 21. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem, akitől azt akarom, hogy írjon, arra ráírok
2022. febr. 22. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!