Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az baj, ha én néha az ingyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha én néha az ingyen vacsi miatt randizok?

Figyelt kérdés

Nem akarok párkapcsolatot, de unalomból szoktam Tinderezni. Aztán néha elmegyek randizni srácokkal, de mindig úgy intézem, hogy vacsizni vigyenek. Ők szoktak fizetni, örülök is neki, hogy megvan bennük ez az illem, szerintem mindenkinek így kéne gondolkodnia, de tudom, hogy sajnos nem mindenki ilyen. Volt már olyan, hogy a randi és a srác is jó volt, úgyhogy lehetett volna folytatás, aztán vagy ő nem akarta, vagy én nem akartam a második randi után, na de általában nem ez a helyzet, hanem már a randi előtt tudom, hogy nem fogunk összejönni. Mert nem is tetszik. De ő randizni akar velem és ha éhes vagyok, akkor belemegyek és én választok éttermet. Nem olyan drágát, az én részem olyan 4-5000 ft szokott lenni.

Mi erről a véleményetek? Ennyinek bele kell férnie egy férfinak, vagy gonoszság? Nekem amúgy beválik, nem akarok ezen változtatni. Ajándékot meg ilyeneket nem akarom, hogy vegyenek, csak egy szimpla ebéd vagy vacsi, utána illendőségből még sétálok vagy beszélgetek vele 1-2 órát, aztán írásban offolom, ha ő folytatást akar.

Nem kamu incel kérdés, tényleg nő vagyok :D

25/L

2022. febr. 20. 15:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
14%
Egyenlőség van, szépen csinálja meg a nő azt is amit a férfi. De csak akkor legyen egyenlőség ha a jogokról van szó.
2022. febr. 20. 19:10
 32/49 anonim ***** válasza:
0%
Ne csak'
2022. febr. 20. 19:13
 33/49 anonim ***** válasza:
18%

Hát lehet nyammigni,de első randin biztosan nem fogsz zabálni a pénzemen.Első randin legfeljebb egy kavét fizetek.Annyi idő elég is,hogy kiderüljön érdemes e legközelebb találkozni,vagy ne raboljuk inkább egymás idejét.

Elhiszem hogy vannak olyan szerencsétlenek akik látatlanba étterembe visznek, meg eljátszák a gáláns gavallért.Szerintem meg ti már elég önnálló,öntudatos modern nőként szerettek tetszelegni amúgyis.

Ugyhogy a régi világ letünt szokásait,a gavallérkodást sem nagyon fogadjátok már úgy el.Nahátakkor itt is lehet játszani az egyenlősdit.

Fizesd ki amit rendelsz magadnak.

2022. febr. 20. 19:13
 34/49 A kérdező kommentje:

Feminizmus ide vagy oda, ez egy gesztus, ha ő hív el ő fizet.

Velem volt olyan, hogy a srác fizetett az étteremben összesen 8000 ft ot kb, majd még egy limonádéra is meghívott. Majd a végén, még a fizetés előtt mondta, hogy nem egymást keressük, tehát ő offolt, de mégis még mindig úgy volt vele, hogy ő fizeti az egészet. Úgyhogy ilyenek is vannak és amíg ilyenek vannak én ilyenekkel fogok randizni :)

Azért akinek egy kávé se fér bele első randin, az szerintem ne akarjon párkapcsolatot. Megértem, ha kaját nem fizettek, de én ezt úgyis még a Tinderes beszélgetésben kiderítem, fizeti e a kaját :)

2022. febr. 20. 19:21
 35/49 anonim ***** válasza:
75%

#33:

Mintha ezzel a stílussal bárki is kíváncsi lenne rád az ingyen kávé után…

2022. febr. 20. 19:37
 36/49 Humor Herold ***** válasza:
59%
Fordítsuk meg a dolgot.Te nem érzed megalázónak hogy 25 éves felnőtt nő létedre ilyen csellel próbálsz egy vacsorához jutni?Ami egy átlagos felnőtt, mondjuk dolgozó nő számára nem egy hatalmas összeg...ezek ilyen kis pitiáner dolgok,és túléli bármelyik randipartnered aki kifizeti neked.Nem fogod olyan hű de nagyon lehúzni...magadat viszont minősíted.Lealacsonyítva, hogy egyáltalán ilyen megfordul a fejedbe hogy egy férfit kell szórakoztatnod azért hogy egyél egy jót.
2022. febr. 20. 19:47
 37/49 anonim ***** válasza:
16%

33#

Ne jatszd már meg magad.Ez a húspiacszerű tinderezés nem arról szól hogy ki kívancsi meg mire kíváncsi.Az ilyen haszonlesó kistílűséget meg sosem bírtam.A 37 es pont leírta a lenyeget.

De hogy megnyugodjál nemigazán van szükségem bohócot csinalni magamból ,mer egy nő rámírt hogy méltóztatik eljönni becses személye egy randira!

Hogyha te loholsz,meg hasravágódsz minden intésre,az meg a te dolgod.

2022. febr. 20. 19:55
 38/49 anonim ***** válasza:
15%

Figyi, a karma dolgozik. :)

Közeleg az idő, mikor egy pasi nagyon elit helyre visz, többfogásos kaja után kimegy a "mosdóba". Akkor majd egyben fizeted az összes eddigi vacsidat.

2022. febr. 20. 20:03
 39/49 anonim ***** válasza:
0%
Ott sántít a történet, hogy nem szokás első randin étterembe menni. Esetleg akkor, ha hetek, hónapok óta beszélgettek már. Az pedig szűrreális, hogy egy nyamvadt esetleges vacsora lehetőségébe több hetes beszélgetésnyi energiát áldozzon valaki.
2022. febr. 20. 20:11
 40/49 A kérdező kommentje:
#40 Lehet, hogy a te ismeretségi körödben nem szokás, de ez nem azt jelenti, hogy törvényellenes csinálni. Vannak férfiak, akiknek ez belefér, vagy nincs túl nagy önbecsülése, örül, hogy randira vihet valakit és a lányra bízza a helyszínt. Egyszer egy srác, aki eléggé rendben van magával mondta el nagyon jól egy mondatban, hogy miért fizetnek a férfiak az első randin (tök mindegy, hogy kávé, vacsi, mozi vagy színház). Fizetett, én megköszöntem, majd ezt mondta: oh, hát persze, én köszönöm, hogy eljöttél! Ez a mondat mindent vitt, én áldozom rá az időmet, ő meg a pénzét. Mert a férfiak felöltöznek, megfésülködnek, beparfümözik magukat és már mennek is, egy nőnek azért jóval több idő készülődni. Amúgy az utazás nekem nem akkora para, belvárosban lakom és belvárosi étterembe megyek velük, kb 15 perc alatt hazaérek.
2022. febr. 20. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!