Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha én néha az ingyen vacsi miatt randizok?
Nem akarok párkapcsolatot, de unalomból szoktam Tinderezni. Aztán néha elmegyek randizni srácokkal, de mindig úgy intézem, hogy vacsizni vigyenek. Ők szoktak fizetni, örülök is neki, hogy megvan bennük ez az illem, szerintem mindenkinek így kéne gondolkodnia, de tudom, hogy sajnos nem mindenki ilyen. Volt már olyan, hogy a randi és a srác is jó volt, úgyhogy lehetett volna folytatás, aztán vagy ő nem akarta, vagy én nem akartam a második randi után, na de általában nem ez a helyzet, hanem már a randi előtt tudom, hogy nem fogunk összejönni. Mert nem is tetszik. De ő randizni akar velem és ha éhes vagyok, akkor belemegyek és én választok éttermet. Nem olyan drágát, az én részem olyan 4-5000 ft szokott lenni.
Mi erről a véleményetek? Ennyinek bele kell férnie egy férfinak, vagy gonoszság? Nekem amúgy beválik, nem akarok ezen változtatni. Ajándékot meg ilyeneket nem akarom, hogy vegyenek, csak egy szimpla ebéd vagy vacsi, utána illendőségből még sétálok vagy beszélgetek vele 1-2 órát, aztán írásban offolom, ha ő folytatást akar.
Nem kamu incel kérdés, tényleg nő vagyok :D
25/L
Kamu. Vegyétek már észre!
"de én is ismerek ilyen nőt"
És mégis ki az, aki órákat rááldoz valakire, akitől semmit nem akar? Egy vacsora messze nem az a kategória, ami megéri :D Nagyon csórók lehettek, ha nálatok az és ezt gondoljátok másról :D
#24 Vagy csak unatkozunk és ez is egy jó időtöltés.
#21 Voltam már nem túl helyes sráccal is randin
Szerintem lehet ez annyira szórakoztató, mint gyakorizni, egyesek erre órákat is rááldoznak akár, emiatt mégsem megy az értetlenkedés.
Ha azt veszem, hogy ez a vacsora legfeljebb egy színházjegy ára, akkor - ha legalább ennyire szórakoztató az előadásod - akár az ár/érték arány is rendben lehet.
(Azt ugye senki sem gondolja, hogy egy kajálás ellenében automatikusan jár a dugás/kapcsolat?)
24. kettőspont dézhetsz, de csinálják
örülj neki, hogy még nem találkoztál ilyennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!