Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válás után most akarok keresgélni társkeresőkön,akkor az emberfiának mit kell mutatnia a nőknek hogy szóba is álljanak vele és kapcsolat is legyen?
Figyelt kérdés
Középkorú férfi.
Kinek mi a tapasztalat?
2022. febr. 20. 15:00
1/16 anonim válasza:
Legelébb is az emberfiának fényképet kell mutatni. Többet is, normálist.
Aztán valami bemutatkozást, értelmest.
Meg aztán tiszteletet és méltöságot, amennyi jutott.
Kb. ennyit.
2/16 anonim válasza:
A középkorú nőknek már megvan a saját életük, szülni nem akarnak, szóval egy normál, rendezett élet. Minél többet keresel persze annál jobb, mert a nálad jelentősen jobban kereső nők nem téged akarnak majd.
3/16 anonim válasza:
Középkorú férfitől normális egzisztenciát várok el, tudjon felmutatni valamit, amit az életben elért. Én csak annyit várok el, amennyit én is nyújtani tudok, de azt tényleg elvárom.
4/16 A kérdező kommentje:
Beszerzési menedzser vagyok egy magyar külföldi cégnél,havi átlag 7-800 ezer fizu, jutalék, meg céges juttatások, céges kocsi céges teló.
2022. febr. 20. 15:15
5/16 anonim válasza:
Ha nem két vadidegennel élsz egy háromszobás albérletben, akkor az teljesen jó.
6/16 anonim válasza:
Add magad. Írd le magad és kit szeretnél és mire... így a legegyszerűbb...
7/16 anonim válasza:
Mondjuk az sem egy hátrány, ha nincs gyereked.
8/16 anonim válasza:
1# normalist ertelmest amennyi jutott?:D🤣
Joarc lehetsz :)
Kérdező ne anyagi javakkal akarj bevágódni mert akkor azokat fogod vonzani akiknek csak a pénz kell.
Légy szerény.
9/16 anonim válasza:
Türelem kell hozzá, rengeteg.
Online társkeresőn ismerkedni csak az esélytelenek nyugalmával érdemes. Rengeteg félbemaradt beszélgetés, hamvába holt első randi, csalódások, tévedések... Élőben ismerkedni sokkal egyszerűbb.
10/16 anonim válasza:
#8, én is csak azért az anyagiakat írtam, mert arra kérdezett rá. Nyilván nem kell azzal indítani, de azért az első randin valamennyire kirajzolódik már az anyagi helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!