Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más kisfiús arcú férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más kisfiús arcú férfiaknak sikerült párt találni? Engem 28 évesen sokszor 21-22-nek néznek.

Figyelt kérdés

Sokak által helyesnek mondott vagyok, magas, de nagyon kisfiús arcú voltam mindig is, pl. a személyimet folyamatosan elkérték 24-25 éves koromig mindig. Genetika is benne van, de életmód is, mert pl. rendszeresen sportolok, nem eszem zsírosat, nem iszom alkoholt és hasonlók. Vannak olyan fiatalabb fiú ismerőseim, akik már 22 évesen férfiállatnak néznek ki és pont a koruknál sokkal többnek, de nem öregség, hanem férfiasság okán. Pl. férfias arcvonások, vagy nagy darab termet (izom és háj is együtt). Ugyanígy a korombeli barátaim közt is vannak, akik simán kinéznek bőven 30 felettinek, amiben az is benne van, hogy nagyon férfias arcuk van és nem kisfiús, vagy pl. arcszőrzet, rövid haj, ilyesmik. Én normál arcszőrzetet nem tudok növeszteni, frizurákat pedig próbálgattam már, de a picit hosszúkásabb az, amivel a legjobban érzem magam és ezek is ráerősítenek a fiatal kinézetemre.

Ismerkedéskor a korombeli nők azon lepődnek meg, hogy velük egykorú vagyok, a fiatalabb lányok pedig azon, hogy nem velük egykorú vagyok. Voltak már nyilván barátnőim valaha, de pl. kapcsolatom nem volt 3 éve és nővel sem voltam lassan 1 éve. Ennek köze lehet ahhoz, hogy ilyen fiatalnak nézek ki?

2022. febr. 20. 08:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29 vagyok es sokszor neznek 22-25 korulinek. Sosem volt belole problema es volt mar idosebb baratnom is.
2022. febr. 20. 12:22
 12/17 anonim válasza:
11-es, de jó neked :)
2022. febr. 20. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
#12: Masnak is pont ugyanilyen jo lehet, ha ugyesen csinalja. Csak, tenni kell erte! :D
2022. febr. 20. 12:32
 14/17 anonim válasza:
11 és 13-as: Sajnos nem ilyen egyszerű ez
2022. febr. 20. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
#14: Mi pontosan a problema? A csajok egy resze szereti a fiatal kinezetu sracokat.
2022. febr. 20. 13:05
 16/17 anonim válasza:
14-es... én még olyan lánnyal nem találkoztam. Mind a férfias kinézetre utazik ami érthető persze
2022. febr. 20. 13:33
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: Pedig vannak ilyen lanyok. Plusz, utos tud lenni az is, ha valaki fiatalabbnak nez ki, DE erettebb es ferfiasan viselkedik.
2022. febr. 20. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!