Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más kisfiús arcú férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más kisfiús arcú férfiaknak sikerült párt találni? Engem 28 évesen sokszor 21-22-nek néznek.

Figyelt kérdés

Sokak által helyesnek mondott vagyok, magas, de nagyon kisfiús arcú voltam mindig is, pl. a személyimet folyamatosan elkérték 24-25 éves koromig mindig. Genetika is benne van, de életmód is, mert pl. rendszeresen sportolok, nem eszem zsírosat, nem iszom alkoholt és hasonlók. Vannak olyan fiatalabb fiú ismerőseim, akik már 22 évesen férfiállatnak néznek ki és pont a koruknál sokkal többnek, de nem öregség, hanem férfiasság okán. Pl. férfias arcvonások, vagy nagy darab termet (izom és háj is együtt). Ugyanígy a korombeli barátaim közt is vannak, akik simán kinéznek bőven 30 felettinek, amiben az is benne van, hogy nagyon férfias arcuk van és nem kisfiús, vagy pl. arcszőrzet, rövid haj, ilyesmik. Én normál arcszőrzetet nem tudok növeszteni, frizurákat pedig próbálgattam már, de a picit hosszúkásabb az, amivel a legjobban érzem magam és ezek is ráerősítenek a fiatal kinézetemre.

Ismerkedéskor a korombeli nők azon lepődnek meg, hogy velük egykorú vagyok, a fiatalabb lányok pedig azon, hogy nem velük egykorú vagyok. Voltak már nyilván barátnőim valaha, de pl. kapcsolatom nem volt 3 éve és nővel sem voltam lassan 1 éve. Ennek köze lehet ahhoz, hogy ilyen fiatalnak nézek ki?

2022. febr. 20. 08:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hasonló vagyok én is xd

Amúgy én nem érzem ennek hátrányát, mert a beszédemből le szokott jönni, hogy idősebb vagyok.

2022. febr. 20. 08:21
 2/17 anonim ***** válasza:
Küldj hasonlóan fiatalos arcot!
2022. febr. 20. 08:22
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekem 26 évesen még elkérték a személyim :D

Most harmincasként már harmincasnak nézek ki, idővel kiegyenlítődik, de igen, elég szívás.

2022. febr. 20. 09:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem a fiatal arcúak jönnek be :D Utálom az arcszőrzetet is. Nekem csak ilyen párom volt mindig :) Amúgy engem se néznek annyinak, mint a korom, 26 vagyok, a legkisebb aminek néztek ennyi idősen az 17 volt.
2022. febr. 20. 09:44
 5/17 anonim válasza:
Dettó ugyanebben vagyok csak én most 30 vagyok.
2022. febr. 20. 10:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg 27evesen még 18nak se néznek. Barátnőm még nem volt, de szerintem nem csak ez miatt.
2022. febr. 20. 10:49
 7/17 anonim ***** válasza:

Szakál/borosta növesztés? Rágógumizás markánsabb állkapocsért? Edzés férfiasabb testalkatért? Felnőttes öltözködés?

Ennyiből már azért csak látszana hogy nem 12 éves vagy.

2022. febr. 20. 11:02
 8/17 anonim ***** válasza:
33 évesen 25nek néznek ki maxra. Régen zavart, de most előnyösnek érzem. Jók a génjeink. Kár, hogy csak a kinézet, most nem lenne erőm átugrani a házat.
2022. febr. 20. 11:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Szakál/borosta. Hát az olyan szakmunkásbajuszos lenne, ami szerintem jobban rontja az összképet. Utóbbi időben sikerült felszedni pár kilót, de ez se sokat változtat a dolgon. Illetve a hangom is olyan, mintha most mutálna, közbe már 13 éve fennáll ez az állapot. 🤣 Öltözködésnel pedig tökmindegy mit veszek fel, ha az összkép gagyi. 😁 De már csak szórakozok azon, mikor a valódi korom kiderül.
2022. febr. 20. 11:35
 10/17 anonim ***** válasza:
6os voltam.
2022. febr. 20. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!