Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jópasi szégyelli a köver csajt. Aktuális még ez a probléma, vagy túlléptünk már ezen a szinten?
Ez a cikk jött velem ma szembe egy színdarabról, aminek a fő témája, hogy a jópasi beleszeret egy túlsúlyos csajba, de szégyelli:
A cikkíró szerint ez a darab ma már gáz, nem aktuális a probléma, 2022-ben rég túlléptünk az ilyen előítéleteken.
Ti mit gondoltok erről?
Az értelmes emberek túlléptek rajta!
A többit ki lehet következtetni. :)
9: én eddig egyáltalán nem pontoztam senkit. Tényleg a vélemények érdekelnek, én magam se túlsúlyos nő nem vagyok, se pasi, meg igazából a párkeresés sem aktuális egy ideje, szóval nincs sok rálátásom a témára, csak a cikk miatt elgondolkodtam a rajta.
A saját környezetemben azt látom amúgy, hogy a pasik a látványosan kövér nőkre azért egymás közt tesznek megjegyzést, de mondjuk ha valaki összejön egy ilyen csajjal, akkor neki nem szólogatnak be. Legfeljebb szintén egymás közt jegyzik meg egyszer, hogy hát azta.
14: nem tudom mit értesz teltkarcsú alatt, én ilyen nőket szoktam látni fiatal, sportos testalkatú pasik mellett (ha nem vékony nővel járnak):
Szóval nem szétfolyásig elhízott, de van rajta 20-25 kg felesleg.
"Beleszeret, szégyelli."
A két kifejezés üti egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!