Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb bullshit amit ismerkedés során hallottál a partneredtől?
Figyelt kérdés
Ismerkedés alatt azt értem, amikor még nem vagytok együtt, de 1-2 hónapja randiztok.2022. febr. 18. 21:39
1/12 anonim válasza:
Nem érdekeltem eléggé, ezért nem illünk össze. Amúgy meg menjek pszichológushoz (anélkül, hogy bármit is tudna rólam)
2/12 anonim válasza:
Túl vékony vagyok, ha felszedek 10 kg-t, akkor elvenne feleségül. 😄
Tény és való, tényleg nagyon vékony vagyok de ezt ő is látta az első percben.
3/12 anonim válasza:
Hetek óta nincs pénz a telefonján, ezért nem tud hívni vagy sms-t írni nekem. (Ez pár évvel a közösségi média elterjedése előtt volt, nem volt még Messenger meg ilyenek.)
4/12 anonim válasza:
Nem érezte stabilnak a kapcsolatot, hogy komolyabb legyen... mondta ezt 2 hónap után, ismerkedési fázisban.
Zseniális.
5/12 anonim válasza:
3: A 90 -es évek óta van ilyen.
6/12 anonim válasza:
#5 Ok, akkor rosszul fogalmaztam. Nem volt ilyen elterjedt. Nekünk pl netünk is csak a kétezres évek elején lett. Tini voltam a történetkor, talán már az MSN létezett, de nekem pl nem volt, meg még sokaknak sem.
7/12 anonim válasza:
#5 meg ugye ezért írta válaszként erre a kérdésre. ;)
8/12 Betty26 válasza:
Ha kicsit fogynèk felesègül is venne akàr 🤣 Ma már jót nevettek rajta
9/12 anonim válasza:
Túl szőke vagyok. Mindezt akkor mondta, mikor visszautasítottam. Addig nagyon tepert, és kb. én voltam a szépek szépe. Persze, tudom, folt esett az egojàn...
10/12 anonim válasza:
“Nem érdekel az exem.”
Mikor azt is a tudtomra adta, hogy az előző szerencsétlen a lábkörmét hogyan és milyen rendszerességgel vágta le.😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!