Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mik a ...tól - ...ig korhatárok?
Életkor tekintetében, férfiként/nőként, hány évestől, hány évesig férfi/nő fér bele neked, az alábbiak szerint:
A.: Alkalmi vagy akár állandó, de titkos, kizárólagosan csak szexkapcsolatra?
B.: Laza kapcsolatra? Olyanra, akit azért nem mutatsz be családnak, ha nem muszáj.
C.: Komoly kapcsolatra? Akit simán felvállalsz a családod előtt.
D.: Házasságra, babára, 30 éves hitelre?
Köszönöm a normális válaszokat, és kérlek írd oda a nemed és a korodat!
16.-ra.
Aha...tehát a gimis lányodtól elvárod, hogy már akkor és ott feltegye az életét arra, hogy mondjuk...orvos legyen, és magzatokat abortáljon majd 2X éves korában.
De, ugyanez a lányod szerinted buta és gyerek ahhoz, hogy eldöntse, hogy kivel kefél?
Érdekes...
22.-re.
Ott, hogy milyen gimibe megy, meg milyen különórákra.
Dugulj már el te finomságos pedó. Már a kérdésből tudtam hogy te vagy már megint, de gondoltam várok hogy kiderüljön (az első oldalon még válaszoltam normálisan a "kérdésre" ami elég debil, mint mindig). De annyira tudtam hogy elárulod magad legkésőbb a második oldalon.
Egy igazi hányadék vagy.
Megmondom neked hogy kistiniként mit éreztünk ha öreg, harmincas-negyvenes pasik nyáladzottak ránk. Valahol egónövelő volt (nőnek tekint, tetszünk), de annak a gondolatától hogy bármit csináljon velünk egy ilyen öreg retek, hányingerünk volt.
Nálam A-B kategória nem játszik. C,D: nagggyon max. 31 a minimum, de inkább 34, maximum 50. Gyereket nem akarok, ha akarnék, akkor lefaragnék a maximumból, mert nem akarom azt megreszkírozni, hogy apuka ne érje meg a gyereke szalagavatóját...
33N
26. Munkásemberekkel vagy körbevéve, akik mind meghalnak 60-65 évesen?
Az én nagypapám irodai alkalmazott volt és még mindig él, 88 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!