Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mik a ...tól - ...ig korhatárok?
Figyelt kérdés
Életkor tekintetében, férfiként/nőként, hány évestől, hány évesig férfi/nő fér bele neked, az alábbiak szerint:
A.: Alkalmi vagy akár állandó, de titkos, kizárólagosan csak szexkapcsolatra?
B.: Laza kapcsolatra? Olyanra, akit azért nem mutatsz be családnak, ha nem muszáj.
C.: Komoly kapcsolatra? Akit simán felvállalsz a családod előtt.
D.: Házasságra, babára, 30 éves hitelre?
Köszönöm a normális válaszokat, és kérlek írd oda a nemed és a korodat!
C: 35-45 (a velem egyidősekhez öregnek érzem már magam)
D: Nem játszik, nincsenek ilyen terveim.
27N
2022. febr. 19. 10:54
12/28 anonim válasza:
31/F
Most csak az A játszik, ilyen kapcsolat céljából ismerkednék lányokkal, nőkkel. Korhatár 14-50.
2022. febr. 19. 12:04
13/28 anonim válasza:
14??? Undorító beteg állat, remélem elüt egy vonat. 🤮🤮
2022. febr. 19. 14:38
14/28 A kérdező kommentje:
13.-ra.
14.-től legális idehaza.
13.-tól Spanyolországban.
2022. febr. 19. 16:23
15/28 anonim válasza:
Ezt feleslegesen mondod az ilyeneknek, akiknek sokszor még 5 év korkülönbség is soknak számít.
2022. febr. 19. 20:19
16/28 anonim válasza:
Majd, ha a lányodat kúrogatná egy öreg faszi remélem akkor is ezt fogod gondolni :D Beteges dolog kis tini lányokra bukni, de ezt a gyerekes agyatok úgy sem érti meg🤮
2022. febr. 19. 21:12
17/28 A kérdező kommentje:
16.-ra.
De miért megvetendő, ha valaki értékeli a LEGÁLIS kis finomságot?
2022. febr. 19. 21:43
18/28 anonim válasza:
16. A lányomat normálisan fogom felnevelni törődve, szerető családi közegben és közösségben, ezért eszébe sem fognak jutni őrültségek. Képzeld az a tizenéves, aki idősebb pasikkal fekszik le nem csettintésre lesz ilyen, hanem valószínűleg megvan neki egy elég szomorú családi és lelki háttere, amit simán elkerülhettek volna, ha a családja normális gyerekkort biztosít számára.
2022. febr. 20. 07:10
19/28 anonim válasza:
#18 Jó látod! És te felnőtt létedre ki is használnád ezeket a tizenéveseket :D Szánalom.
2022. febr. 20. 07:14
20/28 anonim válasza:
19. Én személyesen jelenleg nem. 28 éves vagyok és maximum 19-20 évessel tudnám elképzelni, hogy szexeljek, de fiatalabbal nem. De totálisan megértem azokat a férfiakat, akik szexelnének 14-16 évessel is, illetve pár éve mondjuk 25 éves koromban még én is szexeltem volna tizenéves tinivel is. Csak most már, annyira gyereknek látom őket (belül viselkedésre mondom, külsőre hiába szépek), hogy nem tudnám megtenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!