Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szlovákia kivételes országnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szlovákia kivételes országnak számít, vagy általánosságban minden szláv országban ilyen "durva" párok vannak? (nagyon szép nő, átlag alatti pasi)

Figyelt kérdés

Ahol lakok onnan Szlovákia a leginkább megközelíthető külföldi ország, így sokat jártam ott. Mostanában akár egyedül akár haverjaimmal is szeretek kijárni csak sétálgatni oda, csak azért, hogy "feltöltődjek hittel".

Olyan párokat látni ott, hogy az embernek leesik az álla. Ilyen brutál szép 10/10-es külsejű csajok vannak (magyar szemmel) kifejezetten ronda férfiakkal. Ilyen párokat Magyarországon sosem látni, max az ellenkezőjét, csúnya kövér nőt Adonisszal.

Valóban van egy olyan klisé, ami világszintű, hogy a szláv nők a legszebbek a világon. Nos ez igaz lehet, de emellé magyarként hozzá lehet csapni azt is, hogy viszont a szláv férfiak meg úgy néznek ki mint egy bohóc.

Ez minden szláv népre igaz? Tehát az oroszoktól kezdve egészen a dél-szlávokig, mindenhol ilyen a helyzet? Minden szláv országban jellemző, a nagyon szép nő de csúnya pasi kombó?

2022. febr. 18. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10: Hány nyugati férfivel beszéltél ez ügyben? Ja, hogy eggyel sem, csak egymás között terjesztitek a baromságokat.
2022. febr. 18. 18:13
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

A szlovákok pont curva rondák, az ukrán ès a lengyek csajok szèpek.

A lengyeleknèl van hasonló mint amit ìrsz, ott tènyleg nagyon szèpek a nők, ès nagyon csúnyák a fèrfiak. De nálunk (Magyarország) is hasonló a helyzet, nagyon csúnyák magyar 30 feletti fèrfiak, a nők viszont egèsz jók.

2022. febr. 18. 18:19
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Csak sok suttyó, rosszindulatú, köteketős fsz. Brrr az életkedvem elment (van szlovák kollegám sajnos)
2022. febr. 18. 18:33
 14/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem lennének jó csajok akkor is kimennék, csak hogy nehogy összefussak ilyen kommentelőkkelm
2022. febr. 18. 18:48
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

"Hanem azt, hogy a magyar nők milyen "olcsón" megkaphatóak. Anyagiasak, de olcsók, és könnyen megfektethetők ha van pénzed."

Ha a magyar nők anyagiasak, akkor az pont azt eredményezi, hogy ronda, pénzes pasik mellett is láthatsz gyönyörű magyar nőt, nem? Ha a magyar nők a pénzre mennek, akkor nem a férfi külseje számít.

2022. febr. 18. 18:50
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Szlovákia azért jó példa, mert Trianonig magyar terület volt, és a mai napig a lakosság egy tetemes része magyarul is beszél. Főleg a határ mentén.

Mi lehet az oka, hogy ott több a szép nő és a ronda pasi?

2022. febr. 18. 19:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Hol vannak ezek az Adoniszok helyileg?
2022. febr. 18. 19:10
 18/20 anonim ***** válasza:
39%

Ukrajnában élek, és én is ezt látom itt. Gyönyörű szép lányok igénytelen csúnya férfiakkal. Ezért nem is volt még senkim, mert nem adom lejjebb a lécet egy ratyi Matyiért. :D

20/L

2022. febr. 18. 20:09
 19/20 anonim ***** válasza:
66%

Voltam Szlovákiában többször is, meg laktam együtt szlovákokkal a koleszban, és nagyon helyes fiúk vannak :) Ráadásul tök kedvesek és olyan természetesek.

Persze nyilván náluk is vannak előnytelenebb kinézetűek, de ha azt tudják kompenzálni egy megnyerő jellemmel, akkor biztosan népszerűek ott a lányoknál. Kérdező, javaslom gyorsan költözz ki oda és próbáld ellesni tőlük, hogyan kell viselkedni!

2022. febr. 18. 20:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Magyarországon én is fel adtam a társkeresést,párszor voltam fullos prostinál és eléggé átlagosnál a szex már nem is izgat annyira,amikor épp ott vagyok akkor is az van bennem hogy csak ennyi. Utána is.Lehet külföldön még lehetne esélyem?

Ha más nem a nagy számok törvénye. Bár aki itt ronda ott is és minden hol az.

2022. máj. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!