Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel sok csóró, csúnya, alacsony, kövér illetve fogyatékkal élő férfinek is barátnője, ezért aki mindezek ellenére incel kategóriába sorolható, az mennyire az ő hibája? És hogyan tudna ebből kitörni?
Nem provokációnak szánom a kérdést, de az incelek általában a kinézetükre, anyagi helyzetükre fogják a sikertelenségüket.
De ha úgy nézzük, mindenféle külsejű és anyagi helyzetü férfinak van barátnője, ezért számomra nem egészen világos, miért lesz valaki incel..
Mi lehet az oka, és hogyan lehetne ebből az állapotból kitörni?
9! Meg kéne osszuk! Én felszedem te meg dugod! 😂😂
Üdv. 4.
Ez azért van mert sok nyomibb pasi elkeseredésében összejön egy ronda dagadt Aldi pénztárossal.
Szóval ezek a példák a kivéltre amit látsz kérdező. De aki hétköznapi de azért átlagosan csinos lányt szeretne ahhoz már kevés az incel barátaink.
Én egy csúnya, alacsony, kövér fogyatékos nő voltam régebb.
Plasztikát csináltattam, az alacsonyságomat elfogadtam, és lefogytam. És lásd: mihelyt ÖNBIZALMAM lett, máris sokkal jobb lett az életem, hogy elfogadtam magam. A párkapcsolat is jött magától ezután.
Az igénytelenség egy nagyon fontos tênyező, amit kihagyott a kérdező!
Az incelek problémája többrétű, részben az igénytelenség hiánya is jellemző szokott lenni.
Azaz nem éri be a 100 kilós Marissal az Aldiból, hanem mindig valami elég csinos nőbe lesz szerelmes az illető.
Namost ha nem néz ki maga elég jól akkor ez így reménytelen.
Sajnos azonban nem döntés kérdése a szerelem, hanem adottságé.
Azaz nem az incel hibája hogy incel lesz, az adottságai teszik azzà
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!