Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egész este beszélgettünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egész este beszélgettünk, és csókolóztunk is, miért nem keres?

Figyelt kérdés

Szombaton lent voltam a barátnőkkel egy kocsmában, ahol egy másik társaság szülinapi bulit tartott. Volt egy srác, akivel úgy kezdtünk szóba elegyedni, hogy mindkettőnknek ugyanabban a témában (film) volt tetoválása. Végül egész este beszélgettünk, kiderült, hogy gyakorlatilag filmekben, zenékben, hobbikban teljesen azonosak vagyunk, a végén már együtt jártunk ki cigizni stb. Este végén csókolóztunk, itt már kicsit homályosak az emlékképek, de végül külön mentünk haza valamiért.

A társaságából ismertem egy lányt, vele beszéltem utána facebookon és mondta, hogy ő ismeri a srácot 5 éve kb, és még sosem látta barátnővel, meg ilyen kis megszerezhetetlen/félős típus, ne vegyem magamra.

Mégis nem értem, hogyha amúgy passzolunk korban, ízlésben, tök jól elvoltunk és láthatólag vonzalom is volt, akkor miért nem keres? Nincs nehéz dolga, van közös ismerősünk... én már megtaláltam a profilját fb-on, de nagyon cikinek érezném ha én keresném fel, minden kapcsolatomban én voltam a kezdeményezőbb/dominánsabb típus és kicsit unom már, szeretném, ha egyszer végre engem szednének fel.

23L

2022. febr. 17. 10:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
11, k*rva, mert tetszik neki egy fiú? Nőj már fel és ne itt éld ki a kisebbségi komplexusaidtat..
2022. febr. 18. 17:45
 22/29 A kérdező kommentje:
#21 hagyd:) kicsit megbántam a kategória választást, mert tegnap óta olvasom itt a kérdéseket és huh...
2022. febr. 18. 18:15
 23/29 anonim ***** válasza:
A kérdező egyértelműen remeg a f***ért...Azért írogatott ennyit a dologról.Írta h. pár hónapja nincs senkije...Most aztán mindenképpen kell valaki..:D Tök gáz csaj lehet aki iszik,bagózik és idegenekkel smárol.Annyira nem tudott magáról,hogy azt sem tudja miért mentek külön haza.Szerintem inkább szánalmasak a kérdései.Azt akarja öt szedjék fel,de végig ő nyomult a csávóra...Szerintem nem kellesz neki.De ezt megírtuk már tegnap.Amúgy meg minek írtad meg a dolgot egyáltalán?Nem vagy elég nagylány h. megkérdezd a csávót h. most mi van?Mások nem dönthetnek helyetted ebben.És ne csodálkozz h. nem vagy szimpatikus sokak szemében.Kocsmatöltelék...
2022. febr. 18. 18:54
 24/29 anonim ***** válasza:
Fuh hát ez rettenetesen undorító és kiábrándító, ahogy az emberek megnyílvánulnak. Igazad van, hagyni kéne, mert tényleg saját magával van bajuk az ilyeneknek, főleg a 23-nak. De már nekem is volt olyan, hogy kiírtam egy ártatlan kérdést, és egyszerűen áradt a rosszindulat, amit egyszerűen nem lehet hova tenni.Gondolom, akik ilyeneket válaszolnak, azok otthon ülnek minden nap, és TV-t néznek, vagy nem tudom, de az biztos, hogy a vegetáláson kívül sokminden nem történik velük.
2022. febr. 18. 19:22
 25/29 A kérdező kommentje:
csóri #23as, tényleg sajnállak, szörnyen elkeseredett lehetsz :D
2022. febr. 20. 15:46
 26/29 anonim ***** válasza:
...Még most is a témán pörög a szerencsétlen kérdező. :D
2022. febr. 20. 20:28
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem pörgök semmin baba, tudod kapok értesítést ha kommentelnek ide, válaszolni meg ugyanúgy jogomban áll, ahogy neked idejönni vergődni 😊
2022. febr. 20. 21:25
 28/29 anonim ***** válasza:
fogyatékos vagy nem kicsit "baba"
2022. febr. 20. 23:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Elindult a Lost Ark EU szervere, kinek van ideje most csajozni? :D
2022. febr. 21. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!