Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egész este beszélgettünk, és csókolóztunk is, miért nem keres?
Szombaton lent voltam a barátnőkkel egy kocsmában, ahol egy másik társaság szülinapi bulit tartott. Volt egy srác, akivel úgy kezdtünk szóba elegyedni, hogy mindkettőnknek ugyanabban a témában (film) volt tetoválása. Végül egész este beszélgettünk, kiderült, hogy gyakorlatilag filmekben, zenékben, hobbikban teljesen azonosak vagyunk, a végén már együtt jártunk ki cigizni stb. Este végén csókolóztunk, itt már kicsit homályosak az emlékképek, de végül külön mentünk haza valamiért.
A társaságából ismertem egy lányt, vele beszéltem utána facebookon és mondta, hogy ő ismeri a srácot 5 éve kb, és még sosem látta barátnővel, meg ilyen kis megszerezhetetlen/félős típus, ne vegyem magamra.
Mégis nem értem, hogyha amúgy passzolunk korban, ízlésben, tök jól elvoltunk és láthatólag vonzalom is volt, akkor miért nem keres? Nincs nehéz dolga, van közös ismerősünk... én már megtaláltam a profilját fb-on, de nagyon cikinek érezném ha én keresném fel, minden kapcsolatomban én voltam a kezdeményezőbb/dominánsabb típus és kicsit unom már, szeretném, ha egyszer végre engem szednének fel.
23L
Ha bejelölöd , még nem azt jelenti, hogy te direktbe kezdeményezel.
Felfoghatod úgy is, hogy a jelöléseddel megadod a lehetőséget, a jelet, hogy te nyitott vagy felé. Lehet ezt finoman is csinálni.
Te ha nem keresnél valakit a leírt előzmények után, mi lenne az oka? Te ha nem keresel valakit, akivel elindult vagy volt valami (beszélgetés, közös cigizés, csókolózás), mi az oka? Nem az érdektelenség? Nem biztos, hogy igazam van és jól látom, hiszen téged se ismerlek és a srácot se, de szerintem azért nem keres, mert nem érdekled. Szerinted?
Egyébként ha téged érdekel erre a kérdésre a válasz, mi az oka annak, hogy nem tőle kérdezed? Hiszen megtaláltad fb-on, könnyű lenne. Attól a választól félsz, amit bejósoltam? Nevezetesen: "nem kellesz, csak jól éreztem magam aznap este, de nem akarok veled többet se beszélgetni, se csókolózni, nem gondolkozom a folytatásban". Ha igen, megértem, én is ettől félnék, a tudat/gondolat is épp elég megalázó, nem akarnék házhoz menni a pofonért. Ha így állnak a srác érzései és nem kér belőled, sajnálom. Ha én tévedek és folytatjátok és egy lesz belőle egy jó kapcsolat mindkettőtök számára, a legjobbakat kívánom nektek.
15-ös.Ez nem lustaság.A házasság közbeni "ellustulás" az tök más...És még az sem ellustulás igazából,azért tettem idézőjelbe...
A kezdeményezés a férfi dolga,főleg az ismerkedés elején.Ha egy férfi nem kezdeményez,akkor nem tetszik neki a nő.Az meg rettentően gáz,ha egy nő fut a pasi után,egyszerűen k**vás.
12.56 egyetértek.
Nem feltétlen kurvás, hanem inkább olyan kétségbeesett... kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!