Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyácska nőként ismerkedni?
Baráti társaságban, egyetemen, munkahelyen, kocsmában/szórakozóhelyen még soha nem jött össze semmi, pedig próbáltam már én is kezdeményezni.
Érdemes lenne online megpróbálni? Vagy inkább adjam fel?
25 elmúltam, most már csak rosszabb lesz :(
Megpróbálhatod online is, de semmire sincs garancia. Ha egyébként van valami plusz benned, pl. gyilkos a humorod, folyékonyan tudsz japánul káromkodni, vagy bármi hasonló, akkor bárhol találhatsz valakit, csak idő kérdése. Nem minden a külső, nem mindenki a címlaplányokra bukik.
Legyél türelmes, laza és nyitott; ismerkedj, és akkor nem lesz gond! ;)
"Csúnyácska" nőként online társkeresőkön is ezerszer sikeresebb leszel, mint egy átlagos vagy akár kicsit átlag feletti férfi. Sminkeld ki magad, vegyél fel jól álló ruhákat és készíttess normális fotókat, amelyeken nagyon jól mutatsz.
Garantáltan sikeres leszel. 1 hét alatt lesz több száz like-od és legalább 50+ matched ezt garantálom. Feltéve, hogy nem Bélalsópusztaszarfaßán laksz és 1km-es körben kereséglsz csak....
De komolyan regisztrálj majd írd meg a tapasztalatodat.
Ha bejön amit írtam (befog), akkor jössz nekem egy sörrel :D
30 körül vagyok hasonló cipőben mint te.
Én feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!