Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szerint miért rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szerint miért rosszabb a prosti, mint az egyéjszakás?

Figyelt kérdés

Valamiért az előbbit sokkal jobban elítélik, sokaknál szakító ok is. Általában két indok hangzik el.

A betegségek, de ez szerintem az egyéjszakásnál is benne van, sőt, rutinos prostizók szerint prostinál kisebb a kockázat. Nem tudom, én nem voltam, de gondolkodtam már.

A másik, hogy prostihoz csak az megy, aki senkit nem tud felszedni, önbizalomhiányos, és nincs meg a hódítás élménye. Ezt elfogadom, de mi van, ha valaki elfoglalt, nincs ideje vagy egyszerűen csak 30-40 évesen már nincs kedve bulikba járni, és ott fűzni a könnyen kapható lányokat, de a szex néha hiányzik neki?

2022. febr. 16. 15:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%

"Szóval lehet hogy "leszaladok pár sörért a boltba" címen a ti férjetek is éppen egy szilikonszájú bigét cumiztat két tömbházzal arrébb a negyediken amíg ti a gyakorit nyomkodjátok."

Azért ezt most elképzelem, mekkora élmény lehet már titokban avászkodni a ribihez 5 percre, majd utána kutyafuttában fürdeni és rohanni a boltba majd haza. Roppant élvezetesnek hangzik. :D

2022. febr. 18. 10:21
 22/24 anonim ***** válasza:
20%
#21 Pedig sokszor pontosan így zajlik a dolog. A tilosban járásnak, a tiltott gyümölcsnek mindig megvan a varázsa. És az az öt perc is sokkal többet ér mint a nagy büdös nulla amit otthon kap az asszonytól az illető. Ha minden nő legalább rendszeresen leszopná a férjét a prostik lehúzhatnák a rolót.
2022. febr. 18. 15:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Óriási varázs lehet a felvázolt szituáció. :DD

2022. febr. 18. 15:57
 24/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha minden férfi legalább rendszeresen valóban kielégítené a párját, akkor lehet több kedvük lenne.

Mindig jót nevetek az ilyen legalább... mondatokon. Tehát némi undorral és 0 kedvvel lesz szíves az asszony kiverni, szopni, esetleg a bokáját a füléhez csapni naponta, vagy a drága párja lefut 5 perc szaksziért a sarki prostihoz.

Amúgy, ha valóban a "varázsa" miatt megy valaki, annak az asszonya lóghat a farkán egész nap, mint ponty a horgon, akkor is menni fog. Szóval döntsd el, hogy a varázsa a lényeg, vagy "kényszer".

2022. febr. 18. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!