Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint miért rosszabb a prosti, mint az egyéjszakás?
Valamiért az előbbit sokkal jobban elítélik, sokaknál szakító ok is. Általában két indok hangzik el.
A betegségek, de ez szerintem az egyéjszakásnál is benne van, sőt, rutinos prostizók szerint prostinál kisebb a kockázat. Nem tudom, én nem voltam, de gondolkodtam már.
A másik, hogy prostihoz csak az megy, aki senkit nem tud felszedni, önbizalomhiányos, és nincs meg a hódítás élménye. Ezt elfogadom, de mi van, ha valaki elfoglalt, nincs ideje vagy egyszerűen csak 30-40 évesen már nincs kedve bulikba járni, és ott fűzni a könnyen kapható lányokat, de a szex néha hiányzik neki?
10 jóvanna benéztem 🤓 arra válaszoltam hogy melyikkel csaljanak meg.
Szóval akkor a kérdés az, hogy műsoron kívül, előttem hogy mik voltak. Afelé húzok én is hogy a prostizás rosszabb, viszont az az igazság hogy mindkettőt lehet aljasul és normális emberként is űzni. Az egyéjszakás kalandot és a prostit is ugyanúgy lehet sz.rba se venni, avagy egy kellemes együttlétként kezelni egy vonzó nővel. Prostik beszámolói alapján rengeteg kliensük egészen normális, és sokat kell színészkedniük mert odateszi magát a fickó és ki akarja elégíteni a nőt, meg kell adni nekik ezt az illúziót. Az ilyen normálisan viselkedik egy egyéjszakással is, míg amelyik rongyként bánik a prostival az az "ingyen" lányt is csak használja és megalázza.
#13 egyszer kíváncsiságból felnéztem a rosszlanyokra, kik hirdetik magukat. A fele cigány nő volt, nemhogy fullos.
Nagyon elvagy tévedve ha szerinted ez zavarja a nőket.
"Mással szexelt, kuka, jöhet a következő"
Akkor en jo vagyok neked, mert soha nem szexeltem "massal" :)
37F incel
"Persze, az egyéjszakás esetében sem feltétlen cél, de, ha ott valami fáj, vagy rossz a nőnek jobb esetben lerúg magáról és haza megy. Ezt a prosti nem teheti meg."
Fingod sincs az egészről
Ha fáj neki azonnal befejezteti az aktust, ugyanúgy lerúg magáról
Egy prosti is ugyanúgy ember
Bár még nem volt rá példa hogy fájdalmat okozzak, de ismerem őket meg a szokásaikat. Ha valami nem tetszik nekik, azt egyértelművé teszik, és akár el is zavarhat ha úgy tetszik neki. Nem zavartak még el, de tudom hogy megteheti
"Mással szexelt, kuka, jöhet a következő"
Akkor en jo vagyok neked, mert soha nem szexeltem "massal" :)
37F incel
Namost ez érdekes
Eleve a nő arra asszociált tévesen hogy a kérdés megcsalásról szól, miközben az előéletről
Másrészt pedig ha valakinek az számítana hogy a pasas nem szexelt még mással, akkor csakis egy incel jöhetne szóba. Márpedig ők sosem jönnek szóba mint opció
16
37F incel, tisztázva lett már a félreértés a 11-ben :)
Nahát te kis huncut, friss hússal csábítgatsz, alkalomadtán élni fogok e remek ajánlattal ☺️
"Nahát te kis huncut, friss hússal csábítgatsz, alkalomadtán élni fogok e remek ajánlattal"
Majd biztos le is utazik érted Malajziából, hogy a te esetleg méretes seggedet rakhassa érintetlen phalloszával.
Nagyon valószínű😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!