Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal gyári munkás lányok körében több az aranyásó típus?
😃 Év vicce.
Szögezzünk le valamit, gyár és gyár, ill. gyárimunkás és gyárimunkás közt is van különbség anyagilag, intelligencia és egyéb téren.
Volt egy fővárosunkból efy srác vezetői dolgozóként, 10 ezer ft-tal kaptam kevesebbett a gyárban, mint az ő fizetése. Ja s nem a pénzéért voltam vele. De sajnos oltári bunkó volt, mert érzékeltette h én csak egy gyárimunkás vagyok. Volt h azzal jött biztos nem ismerek irodai programokat stb..., rá is hagytam mellékesen azzal is dolgozom mindennap, gyorsgépírni is tudok. Hangoztatta h szűk a látóköröm, igaz én a gyári pénzből több országban bizonyítottan jártam míg ő eldrogozta a fél életét. Gyűjtöttem is, pont elég amit összeszedtem. Igen édesanyámnál élek, mert sajnos úgy hozta az élet, de laktam külön is.
S persze ez a fiúcska kinevetett amikor azt mondtam s úgy is tettem h nekem a pasi arra kell h szeretni és szeretve lenni dolog érvényesüljön. Valószínűleg azt se tudta miről beszélek. Míg ő azt vallaotta egy nőnek konyhában a helye és háztartást vezetni.
Szóval mindenmunkahelyen van ilyen ember is, olyanis....
N
"Balázska újabb neve. Nagyon erdeti 🤣"
Mi a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!