Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vált incel kategóriává a gyk társkeresési problémák rovat?
Figyelt kérdés
Régen is voltak incelek, de ennyire nem volt ilyen azért.#incel #nőgyűlölők
2022. febr. 14. 23:24
21/34 anonim válasza:
#19. Az ilyen torz lelkű gyógyszerfüggő söpredékek szokták leggyakrabban megölni magukat, hiába próbálsz előre küldeni valakit, te fogsz kihullani. Ezer darab nem érne belőled annyit mint 1 incel.
22/34 anonim válasza:
Ja, mert az hogy engem naponta lekur!áznak csak mert nem pucsít be nekik a jó édes anyjuk az nem gond?
23/34 anonim válasza:
Nem hiszem, nem élek abban a szaros országban már régóta hálistennek.
24/34 anonim válasza:
#22, naná, hogy gond, hogy ne lenne az. Ugyanakkor ettől még kötelet ajánlgatni nem lesz korrektebb gesztus - pláne nem lesz vélemény.
25/34 anonim válasza:
nincs ugyanakkor. 50-50. Azt adok amit kapok és kész. Ha nem tetszik, így járt.
26/34 anonim válasza:
#25. Kötve hiszem hogy a te halálod kívánta bárki. Téged lekurváztak te meg öngyilkosságra buzdítottad érte. Nekem ez nem tűnik fifti fiftinek.
27/34 anonim válasza:
igazad van, a kurvázós rosszabb.
28/34 anonim válasza:
Magam is tapasztalom, hogy ha egy férfi panaszkodik a csajozás terén elszenvedett kudarcai miatt, gyakran írja neki egy-egy feminista, hogy akassza fel magát. A "minden férfi disznó" témájú kérdésekre és válaszokra még sosem láttam ilyen reakciókat.
29/34 anonim válasza:
jó, végül is segíthetek nekik ha nem megy egyedül :3
30/34 anonim válasza:
Mekkora egy szánalmas vesztes nőstényhulladék vagy te... nem tudom, hogy sajnáljalak, vagy röhögjek rajtad!? Apád valamit nagyon elszúrt veled!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!