Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor vált incel kategóriává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor vált incel kategóriává a gyk társkeresési problémák rovat?

Figyelt kérdés
Régen is voltak incelek, de ennyire nem volt ilyen azért.

#incel #nőgyűlölők
2022. febr. 14. 23:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerűbb lenne létrehozni egy INCEL topicot. Így akik kérdezni akarnak, oda besűríthetik, akiket meg idegesít, az elkerüli azt a témakört.
2022. febr. 15. 07:34
 12/34 anonim ***** válasza:
24%
Mivel a nők elvárásai a külsőt és az anyagiakat tekintve egyre magasabbak, egyre több embernek jelent folyamatos kudarcokat a csajozás, és ez mutatkozik meg ebben a rovatban. Azért a férfiakkal szembeni gyűlölet még mindig erősebben van jelen.
2022. febr. 15. 08:02
 13/34 FoxtrotLidérc ***** válasza:
76%
Kérdező, a 8-asra: Van itt egy srác a gyakorin. Volt már _Staropramen_, Bandi a ló, Balázs-percek, Pokolbeli_fagyizás - minden is. Elég hajmeresztő dolgokat tud írni. A magam részéről általában reagálok rá, és valamiért igyekszem nem nagyon rálépni verbálisan. Amúgy szvsz (a tévedés jogát fenntartom) az a legfőbb baj vele, hogy ÖNMAGÁVAL nincsen kibékülve, és ez nagyon látszik rajta. Illetve az még súlyosabb baj, hogy a konstruktív kritikától is hajlamos elzárkózni.
2022. febr. 15. 08:03
 14/34 anonim ***** válasza:
82%
#11, elméletben jól hangzik, de valójában pont arról van szó, hogy ide nem kérdezni, hanem azért jönnek, hogy a többiek is belássák az ő igazukat. Emiatt kötve hiszem, hogy a fröcsögés megmaradna a neki szánt témakörön belül, inkább egy jó kis dühöngő lenne, ahol felhergelhetik magukat.
2022. febr. 15. 08:19
 15/34 anonim ***** válasza:
25%

Akkor foglalkozzatok már avval a "nővel" is, már ha egyáltalán nő, aki rendkívül bicskanyitogató, alázó stílusban képes itt csak hozzászólni emberekhez, és rendre 100%-ra van pontozva...

A kérdező is idegesítő volt, már arra is reagáltam volna kultúráltan, de odatrollkodta magát ez is, és inkább arra reagáltam, mert kissé bosszantó, hogy lehet ilyen stílussal itt valaki. Ráadásul rendszeresen felpontozva.

2022. febr. 15. 08:21
 16/34 anonim ***** válasza:
85%

#15, csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de én általában minden bicskanyitogató emberbe bele szoktam szállni, ha nő, ha férfi. Ugyanakkor azt ne felejtsük már ki, hogy ha egy nőgyűlölő incel megjelenik és elmagyarázza, hogy a világ azért szar hely, mert a p.nát nem fejadagra osztják, akkor azért meg tudom érteni, hogy sértve érzi magát egy nő.

A panaszkodó incelekre jellemző narratíva, hogy áldozatnak állítják be magukat, miközben észre sem veszik, hogy mindenkibe beleszállnak páros lábbal.

2022. febr. 15. 08:48
 17/34 anonim ***** válasza:
14%
#17: Más kérdésnél férfigyűlöletet reklámoznak a nők. Azt nem veszed észre, ugye?
2022. febr. 15. 23:54
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

"mikor elküldöm őket kötelet venni törlik a kommentem"

Ez rendjén is van így. A saját fájdalmadért mást hibáztatni és fröcsögni gáz dolog. Ugyanakkor más nyomorán röhögni és halálra biztatni még annál is visszataszítóbb.

"Más kérdésnél férfigyűlöletet reklámoznak a nők. Azt nem veszed észre, ugye?"

Az agresszív incelek szavaiból egyszerre árad egy nagyon torz kettős mérce, valamint egy ijesztő keserűség és már gyűlöletbe hajló harag és nárcizmus.

Egyrészt ezt a fajta gyűlöletet és haragot nem nagyon láttam még nőtől a férfiak irányába. Nem nem veszem észre, egyszerűen a nők szerintem nem így működnek. Szóval szerintem e tekintetben nem igaz, amir írtál a "férfigyűlöletről".

A kettős mérce és a mártír szerep ezzel szemben legalább ugyanolyan gyakran feltűnik a női oldalon is. Viszont azok a nők meg ugyanolyan intenzitásaal megkapják a "kötelet", mint az incelek. Szóval ebben sem tudok igazat adni

2022. febr. 16. 06:31
 19/34 anonim ***** válasza:
8%
Akkor is leírom a véleményem, hiába törölték retek.
2022. febr. 16. 08:38
 20/34 anonim ***** válasza:
97%
Nem én jelentettem a hozzászólásod, de ettől függetlenül még egyszer: az, hogy vihogva kötelet ajánlgatsz aljas dolog. Tudom-tudom, ilyenkor szokott jönni a "jogom van a véleményemhez" szlogen, csak éppen fontos lenne tisztázni, hol vannak a vélemény határai.
2022. febr. 16. 10:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!