Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellene már államilag is leszabályozni a piacot, hogy egy diplomás férfinak, csak anyagi károk árán lehessen nem-diplomás élettársa/felesége?
Unom már, hogy egy gyorséttermi eladó lány is a nettó 1 millió forintot kereső IT-sekre hajt. Nem értem miért gondolja azt, hogy ő ezt megérdemli, de sajnos ez a helyzet.
Épp ezért, nem kéne ezt valahogyan szabályozni? Pl. az olyan párok ahol csak a férfi diplomás (és bizonyos összeg fölött keres) azok a párok ne kaphassanak adókedvezményt, se CSOK-ot. Esetleg még valamiféle külön adónem is terhelje őket.
Ez jó ötlet lenne ahhoz, hogy a melós férfiak ne legyenek ebben az országban ennyire elnyomva a nemi életben?
"Ez jó ötlet lenne ahhoz, hogy a melós férfiak ne legyenek ebben az országban ennyire elnyomva a nemi életben?"
"Csak az idegesít, hogy a nem diplomás nőknek is diplomás férfi kell. Mert ez a mai világban "alap".:
Ne azt nézd mit mondanak a nők, hanem, hogy mit csinálnak. A nők a nem őszinték, mindig kitalálnak valamilyen bullshit kifogást, amikor lepattintanak egy férfit. Nálad épp azt mondták, hogy a diploma hiánya, akinek az megvan, ott a pénz hiánya lesz a probléma.
Nekem van diplomám és pénzem is, ezért is volt nehéz dolga a lánynak, akivel legutóbb randiztam. Az én problémám, hogy nem foglalkoztam vele eléggé a randin(pofám leszakad).
A nőknek Chad kell, a többi nem számít. Ha ez a Chad egy suttyó proli harmadosztályú focista ( [link] az se számít, szexelnek vele hosszú és rövidtávon egyaránt.
"Unom már, hogy egy gyorséttermi eladó lány is a nettó 1 millió forintot kereső IT-sekre hajt."
Tesó, a kollégáim felének csak érettségije van fejlesztőként.
"Unom már, hogy egy gyorséttermi eladó lány is a nettó 1 millió forintot kereső IT-sekre hajt. Nem értem miért gondolja azt, hogy ő ezt megérdemli, de sajnos ez a helyzet."
- Nekem nincs diplomám, de eddig úgy alakult, h szinte csak IT,s pasijaim voltak! Végül a vőlegényem is olyan férfi lett. Miért gondolod, hogy egy férfinek számit, hogy egy nő mennyit keres??? Mièrt ne érdemelnék meg egy rendes, tisztesseges, jól kereső férfit? Ha közben amugy házias vagyok, szorgalmas, figyelmes vele stb. Ha akarnám, dolgoznom sem kéne mellette. (De dolgozom)
És amugy szerintem mindegy is, hogy megerdenli e, nem ez számit! Hanem, hogy az a netto 1M.et kereső ITs kit, mit szererne!
Ne akard már korlátozni!
Ha gyorséttermi Juci összejött egy IT.ssal, akkor abba az IT.s is beleegyezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!