Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építettél magadnak egzisztenciát ahhoz,hogy legyen esélyed párt találni?
Figyelt kérdés
Gondolom a mama-hotel elhagyása szükséges mert látszódnia kell annak hogy a férfi egyedül képes boldogulni.
Ti hogyan jutottatok hozzá ehhez?
És ez lehetséges számomra 220k fizetésből?
2022. febr. 14. 17:28
3/25 anonim válasza:
Mivel 220k-ból nem lehet megélni, ezért először ezen változtass. Képezd magad és/vagy menj külföldre dolgozni.
4/25 anonim válasza:
Semmilyen egzisztenciát nem építettem. Nem is volt keresetem, középiskolás voltam és szerelmes.Vicceseket és szépeket mondtam a lányoknak, de nem nyomtam fullba a kretént. A magamfajta lányok társaságát kerestem, lett is párom. Volt szép, kevésbé szép, de tudtam, hogy a bomba lányok, a jómódú családból jövők,a nagy dumások, a felszínesek taszítanak és nincs is esélyem náluk.
5/25 anonim válasza:
3. Pedig a pedagógusok nagy része pont ennyit kap a hatalmas 10%-os emelés után...
6/25 anonim válasza:
A TE szintedet nézve, ÉN ezt tenném:
C jogsi, vagy targonca jogsi. Ezzel máris 350-400 a fizu.
Vagy: rendőrség, sereg.
7/25 anonim válasza:
Rengeteget dolgoztam, utána vettem magamnak egy 20 èves szèpfiùt :)
8/25 anonim válasza:
Nem ezen múlik. Ha milliárdos lennék se lenne esélyem párt találni szóval tök mindegy...
10/25 anonim válasza:
9. Miért egyedül nem lehet élni? Temesse el magát akinek nincs párja???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!